• wzrosty Autor: ~Reman [185.234.73.*]
    Ferrum dostarcza rury na budowę  gazociągu Polska-Słowacja, do 30 kwietnia był termin realizacji i zaraz będzie rozliczenie w kwocie +70 mln. Do tego na dniach pojawi się dobry raport za pierwszy kwartał 2020.
  • Re: wzrosty Autor: ~oneupman [185.234.73.*]
    Mamy, zbieramy, czekamy
  • Re: wzrosty Autor: ~HUNTER [5.253.206.*]
    będą widły?
  • Re: wzrosty Autor: ~Jan [31.0.47.*]
    może, ale dopiero po raporcie
  • Re: wzrosty Autor: ~Tadek [91.214.37.*]
    Gaz-System twierdzi że kupuje gazociągi z Turcji zgodnie z prawem - polskim i unijnym.Turcja obecnie gazyfikuje cały swój kraj ale robi to własnymi firmami.Zadajmy sobie pytanie czy Turcja kiedykolwiek zaprosiła do przetargu np. Hutę Ferrum. Bardzo słusznie że wzbudziło to niepokój w polskich firmach. Gaz- System powinien oprócz ceny dołożyć kryteria ochrony własnego rynku tam gdzie jest to możliwe tak jak to robią inne kraje.
  • Re: wzrosty Autor: ~Ja [188.146.229.*]
    Już wcześniej pisałem Gaz System ściąga rury do gazociągu wszystkich innych krajów tylko nie kupuję w Polsce ostatnio miałem okazje poobserwować jak transporty rur które przypłynęły do portu w Gdyni rozwożą dziesiątki samochodów. A skąd to wiem bo auta parkujące w porcie lub okolicach miały na sobie rury przeznaczone dla gaz systemu pochodzące z z Hiszpanii takie były opisy nadrukowane na rurach napisy
  • Re: wzrosty Autor: ~Tadek [91.214.37.*]
    Gaz-system twierdzi że przy wyborze dostawcy decyduje cena. Przy niskich cenach można robić niezłe przekręty, podobnie było przy budowie autostrad.
[x]
FERRUM 0,98% 4,12 2024-09-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.