No właśnie ja dzisiaj jeszcze dokupowalem. Wolne środki chciałem ulokować gdzie indziej i tu wrócić, bo i tak już miałem dobry pakiet a tu rano taka niespodzianka. Jak widać nigdy nie wiadomo kiedy odpali.
Houston mamy problem... z jej zatrzymaniem ... :)
Rakieta wystartowała jest na liczniku 3,25 jutro 5,.. przy 6,.. odlaczy się dopalacz zwolniony, ale nadal będziemy zwiększać prędkość wznoszenia aż do 9 tuż przed wynikami, po rewelacyjnych wynikach podjedziemy do 12 :) i tam spokojnie będziemy w atmosferze.
Ps. Polecam stronę pcc exol jaka kolega wstawił na forum.
Galerie handlowe podobno mają co wieczór dezynfekcja nawet jak do nich już nikt nie chodzi :)
Mi się wydaje że jednak na fali popularnosci Glcosmed PCCExol będzie teraz rosnąć. Sprzedaż papieru teraz to duze zagrożenie że pociąg odjedzie w każdej chwili
tutaj wyniki rozgrzeja kurs a wiadomo ze zapotrzebowanie na ich produkty jest duze galerie pozniej jak otworza silownie baseny restau cluby to dopiero bedzie popyt trzeba patrzec w przyszłosc firmy co bedzie za pare mies
Tutaj będzie ciekawe przed wynikami za Q1. Wiele spółek będzie mieć raporty za sobą (część ustaliła daty ich publikacji na 15.05-18.05). Spekulanci, w większym gronie, mogą się wtedy pojawić na PCC Exol. Zobaczymy.
Co racja, to prawda...boczniak przez ostatnie 4 lata, a rośnie 30% bez info. Coś się musiało wydarzyć na tym walnym, zakładam, że forsy jest tyle, że zastanawiali się jak się tym teraz podzielić z akcjonariatem. ~5% dywidendy było już płacone w 2018 i 2019 - czy w historii GPW była spółka, która płaciła >10% ? :P