Witam, chciałem zapytać o raporty miesięczne czy takie były np za marzec bo nie potrafię znaleźć? I czy jeśli były to raport kwartalny na który dużo forumowiczów czekanie jest już w cenie?
Dopiero w drugim kwartale będą widoczne mega zyski ze sprzedaży środków do dezynfekcji. Jeśli ceny w detalu wzrosły po kilkaset procent to wyniki powinny być też mega i nie ma co gdybać że nie.
Boom był już na początku roku. Bo to jednak tych produktów nie dało się kupić na początku stycznia już. Teraz generalnie są dostępne. Otwarcie galerii i odmrażanie gospodarki ponownie zwiększy popyt... Myślę że Q1 jak i Q2 będą ładnw
Zobaczcie co firma wytwarza.. Na ich stronie jest fajny film, firma pracuje cała para.. Mydła do dezynfekcji, plyny do dezynfekcji.. Wszystko idzie od nich.. Prefabrykanty też.. Każdy kto produkuje środki czystości musiał uderzyć do nich :)? Marzec bd mega, a kwiecień maj...
Chodziło mi o to czy w lutym, marcu i kwietniu były publikowane raporty miesieczne, bo jeśli tak to raport kwartalny byłby tylko formalnoscia. Siedze jakis czas na BMX tam raporty byly co miesiac i nie czekamy na raport kwartalny tylko na wyniki kwietniowe. Rozumiem ze tu nie bylo miesiecznych? I wszystko na co warto czekac to podsumowanie calego kwartalu