Dnia 2020-05-01 o godz. 05:39 ~Ser napisał(a):
> Re: Do grost-man 1 0ghost-man 2020-04-17 16:47 IP 46.171.121.*
> > poproszę tak z 5 razy S na TBL jeśli można po te 17,00 ..wróciłbym do waloru :) :)
> > Ghost ten twój system wiele razy sprawdza się - jest dobrym dodatkiem do analizy - można pisać choć co , mnie się wpisuje w moje analizy tylko ,,emocje ,,+ inne okoliczności. i nie robię kółeczek
> > Pijcie piwko i odpoczywanie - o myciu rąk i masce nie zapominać
> > Pogody życzę
to nie jest system (system daje sygnały tu kup tu sprzedaj)
opieram sie na analizie technicznej mocno podpartej analizą wolumenu za pomocą paru wskaźników oraz sporej praktyce z obserwacji .. to co pisałem Ci już chyba parę razy poczytaj parę opracowań na temat analizy wolumenu sa ludzie którzy tylko pod to grają, to co pisałem wiele razy wolumen najtrudniej oszukać (resztę wskaźników znacznie łatwiej) jest na to parę sposobów ale nie sa proste, wymagają sporej kasy lub niestety naginania mocno prawa - czasem można przegiąć :) :)
rysowałem przecież "drabinkę dla optymistów" była dostępna na forum nawet z tego co widzę 110 razy otwierana :) :)
idealnie walor zareagował zgodzie z kreskami w takim wypadku stawiasz krótkiego stopa albo wypadasz po całości
linkja nie robię kółeczek .. ja jestem gracz więc gram traktuje akcje jako towar kupuje gdy jest w atrakcyjnej cenie - przeceniony
sprzedaje gdy jest na ten towar popyt i w cenie wyższej która mnie zadawała .. zwykły handel ...nie liczę na to ze uda mi sie kupić towar najtaniej i nie łudzę sie ze sprzedam towar najdrożej .. zadowala mnie zysk jaki sobie założyłem na tym towarze
ten towar skubałem sobie po 12 - 13,50 zł bo ewidentnie było widać akumulację ( też sporo wyświetleń 150 razy)
linkoddałem przed 16 zł bo tak mi wychodziło na kreskach i zysk procentowy jaki sobie założyłem już mnie tam zadowalał ..czasami dziele towar na cześć i sprzedaje na różnych poziomach jeśli widzę szanse na dalsze wzrosty - tu nie widziałem
kurs dotarł do 18,40 wiec można było znacznie więcej zarobić ale ja swój plan zrealizowałem zarobiłem tyle ile zamierzałem przy zakupie towaru więc czy z tego powodu mam rozpaczać ?? czy poniosłem stratę ?? nie bo zrealizowałem swój plan i zysk jaki planowałem ...
ostrzegałem że towar robi sie nieświeży :) :) i zaczyna mi śmierdzieć parę osób skorzystało które poznały w jaki sposób odkryć analizy ukryte - nie wszystko można upubliczniać bo "inwestorek" czyta wszystko na forum (wystarczy sprawdzić IP wiele wpisów jest z pod tego samego pisanych pod różnymi nikami - poskazywałem już to)
link