Dzis mieliśmy ostatnią sesję w kwietniu. Sesja ciekawa i pelna zwrotow akcji. Ciekaw jestem Waszych komentarzy, opinii , spostrzeżeń. Uważam ,że forum jest po to żeby sie dzielić wiedza, doświadczeniem i wymieniać poglądy. Możemy być pewni że Pcx przyniesie dużo emocji.
Jestem na pcx od tygodnia...zbierałem w przedziale 2.55-2.28 dziś...i widać jak nic ' ktoś trzyma kurs ...przy niskich obrotach to mu się udaje...jeśli zobaczymy w tym roku 4 złote będę very happy...
Ja dobrałem między 2,24 a 2,29. Teraz stoję na 2,12 i 1,98. Jeśli będzie rosło (będę happy), to trzymam do co najmniej 100% stopy zwrotu, jeśli będzie spadać (będę very happy), to dobieram regularnie i akumuluję.
Może ludzie bagatelizują ale firmy już nie. Tak jak piszą, galerie, biurowce, urzędy - wszystko trzeba regularnie odkażać a to właśnie grupa docelowa Exol. Consumer robi dla Kowalskiego i Exol tez z tego coś ma ale to nie target.
Znam właściciela firmy, która produkuje chemię domową i profesjonalną. Pogadałem z nim jakiś czas temu o tym jak się kupuje komponenty do produkcji... książkę napisać można o tym, co się dzieje na rynku, gdy pojawił się wirus.
W sumie po co trzymać akcje tej spółki. Nie opłaca się, szkoda kasy, nic nie będzie ciekawego.... (zapomniałem, że chcę dokupić i trzeba czarne myśli rozsiewać hehe).