Jeżeli masz akcje spółki to na pewno byłeś przesłuchiwany przez Policję bo wszyscy byli przesłuchiwani sprawa jest w Prokuraturze Okręgowej i zbliża się ku końcowi , a żeby było ciekawej sprawę objeła nadzorem Prokuratura Krajowa oraz Regionalna nie długo będzie Waga możesz jako poszkodowany dołączyć do nas jako oskarżyciel posiłkowy.
jak ktoś chce pozbyć się akcji z rachunku to może je przepisać na mnie za przysłowiowy 1 grosz za wszystkie akcje. Biorę wszystko i pokrywam koszty transakcji w biurze maklerskim. Aby przenieść akcje musimy obaj spotkać się w biurze maklerskim w którym posiadasz rachunek. Chcesz się pozbyć, to pisz do mnie na: gentleman (malpa) interia.pl
Ja nie byłem przesłuchiwany (mam mało akcji) i chce by mi tylko te kilka akcji znikło z rachunku. Zakupiłem je dawno temu (błąd młodości), już teraz wiem jak można bezpiecznie zarobić na GPW. Skąd jesteś?
P.s. tym co zeznają na policji oraz tym, którzy się martwią o losy prezesa Artefe - tutaj strona nowego biznesu w który Pan Leszek jest zaangażowany - fajnie że nauczył się robić biznes na Artefe, ponieważ przedmiot działalności diversity dziwnie podobny do zakresu działalności artefe :) https://diversitykielce.pl/