• Co tak nisko? Autor: ~arturowitz [193.192.170.*]
    Dziwne, że tak nisko stoja te akcje... Firma ma sprzedaż detaliczną w sklepach ze środkami czystości oraz prowadzi dystrybucję hurtową środków higienicznych, papieru toaletowego, mydła, detergentów, środków dezynfekcyjnych do ponad 18.000 firm, urzędów i sklepów w Polsce. Przesunęli raport to znaczy tylko jedno - będą mega wyniki!!!
  • Re: Co tak nisko? Autor: ~KobiBe [94.254.218.*]
    A kiedy miał być pierwotnie bo ja tu nowy jestem??
  • Re: Co tak nisko? Autor: ~danon [87.101.34.*]
    Obroty niskie, gdyż nikt o spółce nie hałasuje wokół, a i zarząd wypowiada się raczej ostrożnie.
    Przy obecnej kapitalizacji i pominięciu "boom'u" na spółki medyczne jest tutaj miejsce do wzrostu na najbliższy kwartał.
    Kupić teraz, ostrożnie pozbierać i cieszyć się bezstresowym wzrostem w ciągu wspomnianego okresu.
    Przynajmniej ja taką strategie obrałem.
    Jak szukasz rozrywki - to raczej gaming bądź spółki jak harper czy GLCOSMED.
    Osobiście oceniam zasięg na 15 - 35% w skali kwartału - do tego raczej skokowy. Po całym koronaszale zostanie z tego jakieś +10% zapewne.

• Re: Co tak nisko? Autor: ~arturowitz [193.192.170.*]
    Oferta firmy jest bardzo szeroka i mają kilka centrów dystrybucji na terenie kraju > http://www.delko.com.pl/gazetki/delko/#page/1
  • Re: Co tak nisko? Autor: ~Wwiak [5.173.211.*]
    Cena jest krótko mówiąc emisyjna z przed nastu lat 12pln Hehe.Ostatni raport analityczny to chyba robił Boś ponad 10 lat temu. Mydlo antybakteryjne z lanoliną 5l Delko professional. To tego typu rzeczy powinny im napędzic obecnie przychody.Za kilka dni będzie sprawdzam
  • Re: Co tak nisko? Autor: ~Fisher22 [79.185.100.*]
    Wszystkie spółki zajmujące się czymkolwiek do odkażania będą miały cały rok żniwo. Hotele żeby móc działać będą musiały kupować chemię tonami. Linie lotnicze lotniska, dworce tak samo
  • Re: Co tak nisko? Autor: ~Myślę [83.21.239.*]
    Delko powoli, pójdzie drogą Harper i GLmed. 30 PLN możliwe. Kapitalizacja niska np w stosunku do GLmed a przychody 3x wyższe
  • Re: Co tak nisko? Autor: ~Tak [83.21.239.*]
    Pewnie tak będzie. Ale czy ktoś to rozumie. Zrozumieją jak będzie po 18-20 PLN
[x]
DELKO 0,93% 6,48 2025-10-01 16:19:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.