• DROGA NA 11,- PLN OTWARTA Autor: ~borewicz07 [37.30.33.*]
    czyli ciąg dalszy tego samego schematu odkrytego przez Barta lub Ducha kilka miesięcy temu

kto był mądry i posłuchał miał szansę na zrobienie kółka i to dwukrotnie :)))

• Re: DROGA NA 11,- PLN OTWARTA Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    nie tak szybko ... za proste by to było ..:) :)
  • Re: DROGA NA 11,- PLN OTWARTA Autor: ~JohnWick [37.30.52.*]
    Nie bez powodu termin raportu rocznego przeniesiono na koniec maja, bezpośrednio przed raportem za Q1
  • Re: DROGA NA 11,- PLN OTWARTA Autor: ~bart [178.42.27.*]
    NIkt nie grał tu pod raport roczny, nikt też nie spodziewał się po nim jakiegoś przełomu. Jeśli już to dobry raport może być za 1 kwartał bo zarówno monetyzacja jak i pobrania były na dużo wyższym poziomie niż przez kilka kwartałów wczesniej. Tym razem wydaje mi się że nawet może to pomóc akcjonariuszom , w piątek podadzą raport roczny po sesji ( jak wszyscy wiedzą fajerwerków tam nie bedzie a w poniedziałek przed sesją mogą podać raport za 1 kwartał zupełnie zmieniający obraz spółki. Jak będzie tradycyjnie zobaczymy :)
  • Re: DROGA NA 11,- PLN OTWARTA Autor: ~borewicz07 [37.30.33.*]
    a ja myślę ,że 11 zobaczymy w maju ,ale tradycyjnie zobaczymy :)

nasz fachowiec/sternik udaje nieporadnego inwestorka ,ale to zasłona dymna. Wg mnie to dobry cwaniak i kombinator a na dodatek z dużym prawdopodobieństwem można stwierdzić iż ma mocny układ w Spółce.

Ponadto przy niskim FF oraz posiadanym pakiecie akcji (zapewne przypadkowo na rachunkach zaprzyjaźnionych firm i osób) posiada wiedzę ile walorów jest w rękach leszczy (czyli nas)

Poważnym graczem raczej nasz architekt nie jest. Uwzględniając pakiet ,który posada przyjmując średni kurs np 14 pln to zainwestował tu nie więcej niż 4 mln pln
  • Re: DROGA NA 11,- PLN OTWARTA Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2020-04-30 o godz. 12:48 ~bart napisał(a):
    > NIkt nie grał tu pod raport roczny, nikt też nie spodziewał się po nim jakiegoś przełomu. Jeśli już to dobry raport może być za 1 kwartał bo zarówno monetyzacja jak i pobrania były na dużo wyższym poziomie niż przez kilka kwartałów wczesniej. Tym razem wydaje mi się że nawet może to pomóc akcjonariuszom , w piątek podadzą raport roczny po sesji ( jak wszyscy wiedzą fajerwerków tam nie bedzie a w poniedziałek przed sesją mogą podać raport za 1 kwartał zupełnie zmieniający obraz spółki. Jak będzie tradycyjnie zobaczymy :)

tok rozumowania logiczny nawet bardzo :) :) ale mam zastrzeżenie :)
    do końca maja mogą się dziać cuda nieprzeciętne biorąc pod uwagę kwestię naszych nieszczęsnych wyborów nie mówiąc już o rynkach światowych które pędza do góry zasilane powietrzem bo gospodarki dopiero zaczynają szacować straty trudno cokolwiek przewidzieć ..obecnie tydzień czasu to bardzo długi termin miesiąc jest kompletnie nie do przewidzenia

• Re: DROGA NA 11,- PLN OTWARTA Autor: ~Kajko [77.114.135.*]
    Ja sprzedałem z niewielkim zyskiem i bardzo sie cieszę, ze nie mam juz tego papieru. Przerzuciłem sie na kilka innych spółek z bardzo dobrym rezultatem jak narazie (jedna z nich skoczyła dzis 20% i jestem bardzo zadowolony). Sledze od czasu do czasu co tu sie dzieje, ale utwierdzam sie tylko, ze to była dobra decyzja.

Pozdrawiam i zycze mimo wszystko sukcesów dla posiadaczy!
    Kajko - wg mnie dobra decyzja :))

odkupisz 11 - 12

i sprzedasz po 18 :))

od grudnia 2019 można tak było 3 razy
  • Re: DROGA NA 11,- PLN OTWARTA Autor: ~Ser [188.146.46.*]
    A przypominam ,,sprzedaj w maju jedź na urlop,, - może się sprawdzić
    ja znam inne "SPRZEDAJ W MAJU BĘDZIESZ W RAJU"
  • Re: DROGA NA 11,- PLN OTWARTA Autor: ~Ser [188.146.46.*]
    Po angielsku jest inaczej ale dobre - zobaczymy Ameryce starczy, do nieba nie pójdą
  • Re: DROGA NA 11,- PLN OTWARTA Autor: ~borewicz07 [37.30.55.*]
    tamat zrobił się chyba aktualny :)

do końca maja możemy się otrzeć o tą wartość
  • Re: DROGA NA 11,- PLN OTWARTA Autor: ~xXx [195.189.85.*]
    Zobaczymy, co będzie na koniec sesji. 6 maja też było trochę ruchu na papierze podczas sesji a na koniec całe wzrosty/spadki zostały wyzerowane.
    skoro już jest tak źle że może być tylko gorzej to wedle mojej skali coś trzeba było skubnąć dziś .. zobaczymy co z tego wyjdzie ..:)
  • Re: DROGA NA 11,- PLN OTWARTA Autor: ~xXx [195.189.85.*]
    Za dwa dni raport pobrań, który to powinien być bardzo dobry, więc czas na wejście również bardzo dobre. Pytanie, jak długo planujesz zostać. Zaczekasz na zadowalający % zysku, czy zaryzykujesz trzymanie akcji do raportu? :)
  • Re: DROGA NA 11,- PLN OTWARTA Autor: ~Dandi [195.242.64.*]
    Taaa!!! Miliony pobrań za free.
    Dnia 2020-05-13 o godz. 10:53 ~xXx napisał(a):
    planujesz zostać. Zaczekasz na zadowalający % zysku, czy zaryzykujesz trzymanie akcji do raportu? :)

jak zawsze .. według planu :) :)
    ktoś to zbierał przez ostatnie sesje delikatnie i na wczorajszej sesji już się nie szczypał - zgarniał wszystko co było wywalane .. po co na co i w jakim celu nie mam pojęcia .. ale przy wczorajszym wolumenie to walor powinien dawno pełzać juz poniżej 13 zł ... ponad 23 tys sztuk i zaledwie - 5 % ale bardziej należy uznać nie - 5 % a zero bo przedwczoraj wyciągnęli paroma sztukami na fixie ...ostatnio tak duzy wolumen był przy ataku na 18 zł dzis juz tez jest duzy wolumen a walor nie chce opaść .. jesli przy takim wolumenie miś nie ma siły zbić w dół to znaczy że ...????
    oczywiscie to sa jak zawsze moje dyrdymały tylko i nie należy sie nimi sugerować ..:)
    p.s. MAB chyba startuje
  • Re: DROGA NA 11,- PLN OTWARTA Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Do ilu obstawiasz wybicie mabionu bo sie załapałem na niezobowiązujący pakiecik chwile przed równoważeniem? :)
    to jest bardzo spekulacyjny walor .. tam graja bardzo szybko
    plan minimum to utrzymanie dzisiaj kursu na zamknięciu ponad 25 zł ... wówczas plan na 2 - 3 sesje to 42 - 44 zł
    jeśli dziś sie utrzymają ponad 27 to jutro powinni atakować 32 - 34 ..jeśli opadną poniżej 25 to ponownie wrócą do strefy "akumulacji" 22 - 23 zł
    27,00 - 27,50 to opór nie powinni wyzej dzis dojechać więc ja podziękowałem ..:)
    Dnia 2020-05-13 o godz. 13:56 ~bart napisał(a):
    > Do ilu obstawiasz wybicie mabionu bo sie załapałem na niezobowiązujący pakiecik chwile przed równoważeniem? :)

sprzedał czy trzyma .. ?? :) :)
  • Re: DROGA NA 11,- PLN OTWARTA Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Wyrzuciłem przed fixem, myślałem że podciągną jeszcze troche ale lepsze kilka % do przodu niż do tyłu, zawsze można wsiąść na drugie kółeczko w razie czego :)
  • Re: DROGA NA 11,- PLN OTWARTA Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    Dnia 2020-05-14 o godz. 06:13 ~bart napisał(a):
    > Wyrzuciłem przed fixem, myślałem że podciągną jeszcze troche ale lepsze kilka % do przodu niż do tyłu, zawsze można wsiąść na drugie kółeczko w razie czego :)

ano dokładnie ... kasa w kieszeni :) :) jak widzisz grają tak jak pisałem - szybko i mocno w godzinę spokojnie robią milion obrotu nie ma obawy że nie sprzedaż 500 - 1000 szt :) :) myślę że tą spółką jeszcze wiele razy bedą się bawić ale niestety tam się bawią "dobrzy fachowcy" na paru rachunkach

• tam-m- d fachowcy Autor: ~isa [37.30.58.*]
    z odpowiednimi narzedziami do składania zleceń (wuj + zlecenia kreowane przez specjalny program, kto wie czy i ci nie korzystają ze wsparcia dm-u..)
  • Re: tam-m- d fachowcy Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    Dnia 2020-05-14 o godz. 13:11 ~isa napisał(a):
    > z odpowiednimi narzedziami do składania zleceń (wuj + zlecenia kreowane przez specjalny program, kto wie czy i ci nie korzystają ze wsparcia dm-u..)

popsuli mi zabawkę ...dodruk akcji na MAB trzeba poczekać aż się ustabilizuje :( :( będą mocno majtać
    pozerkam sobie na WLT :) zobaczymy co z tego wyjdzie
  • Re: tam-m- d fachowcy Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2020-05-19 o godz. 09:13 ghost-man napisał(a):

> popsuli mi zabawkę ...dodruk akcji na MAB trzeba poczekać aż się ustabilizuje :( :( będą mocno majtać
    > pozerkam sobie na WLT :) zobaczymy co z tego wyjdzie

kto również zerknął ten temu się opłaciło ..:) :)
  • Re: tam-m- d fachowcy Autor: nowu [77.253.81.*]
    Cześć, ja zerkam już od kwietnia ;)
[x]
TBULL 5,98% 3,90 2025-09-19 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.