NIkt nie grał tu pod raport roczny, nikt też nie spodziewał się po nim jakiegoś przełomu. Jeśli już to dobry raport może być za 1 kwartał bo zarówno monetyzacja jak i pobrania były na dużo wyższym poziomie niż przez kilka kwartałów wczesniej. Tym razem wydaje mi się że nawet może to pomóc akcjonariuszom , w piątek podadzą raport roczny po sesji ( jak wszyscy wiedzą fajerwerków tam nie bedzie a w poniedziałek przed sesją mogą podać raport za 1 kwartał zupełnie zmieniający obraz spółki. Jak będzie tradycyjnie zobaczymy :)
a ja myślę ,że 11 zobaczymy w maju ,ale tradycyjnie zobaczymy :)
nasz fachowiec/sternik udaje nieporadnego inwestorka ,ale to zasłona dymna. Wg mnie to dobry cwaniak i kombinator a na dodatek z dużym prawdopodobieństwem można stwierdzić iż ma mocny układ w Spółce.
Ponadto przy niskim FF oraz posiadanym pakiecie akcji (zapewne przypadkowo na rachunkach zaprzyjaźnionych firm i osób) posiada wiedzę ile walorów jest w rękach leszczy (czyli nas)
Poważnym graczem raczej nasz architekt nie jest. Uwzględniając pakiet ,który posada przyjmując średni kurs np 14 pln to zainwestował tu nie więcej niż 4 mln pln
Dnia 2020-04-30 o godz. 12:48 ~bart napisał(a): > NIkt nie grał tu pod raport roczny, nikt też nie spodziewał się po nim jakiegoś przełomu. Jeśli już to dobry raport może być za 1 kwartał bo zarówno monetyzacja jak i pobrania były na dużo wyższym poziomie niż przez kilka kwartałów wczesniej. Tym razem wydaje mi się że nawet może to pomóc akcjonariuszom , w piątek podadzą raport roczny po sesji ( jak wszyscy wiedzą fajerwerków tam nie bedzie a w poniedziałek przed sesją mogą podać raport za 1 kwartał zupełnie zmieniający obraz spółki. Jak będzie tradycyjnie zobaczymy :)
tok rozumowania logiczny nawet bardzo :) :) ale mam zastrzeżenie :) do końca maja mogą się dziać cuda nieprzeciętne biorąc pod uwagę kwestię naszych nieszczęsnych wyborów nie mówiąc już o rynkach światowych które pędza do góry zasilane powietrzem bo gospodarki dopiero zaczynają szacować straty trudno cokolwiek przewidzieć ..obecnie tydzień czasu to bardzo długi termin miesiąc jest kompletnie nie do przewidzenia
Ja sprzedałem z niewielkim zyskiem i bardzo sie cieszę, ze nie mam juz tego papieru. Przerzuciłem sie na kilka innych spółek z bardzo dobrym rezultatem jak narazie (jedna z nich skoczyła dzis 20% i jestem bardzo zadowolony). Sledze od czasu do czasu co tu sie dzieje, ale utwierdzam sie tylko, ze to była dobra decyzja.
Pozdrawiam i zycze mimo wszystko sukcesów dla posiadaczy!
Za dwa dni raport pobrań, który to powinien być bardzo dobry, więc czas na wejście również bardzo dobre. Pytanie, jak długo planujesz zostać. Zaczekasz na zadowalający % zysku, czy zaryzykujesz trzymanie akcji do raportu? :)
Dnia 2020-05-13 o godz. 10:53 ~xXx napisał(a): planujesz zostać. Zaczekasz na zadowalający % zysku, czy zaryzykujesz trzymanie akcji do raportu? :)
jak zawsze .. według planu :) :) ktoś to zbierał przez ostatnie sesje delikatnie i na wczorajszej sesji już się nie szczypał - zgarniał wszystko co było wywalane .. po co na co i w jakim celu nie mam pojęcia .. ale przy wczorajszym wolumenie to walor powinien dawno pełzać juz poniżej 13 zł ... ponad 23 tys sztuk i zaledwie - 5 % ale bardziej należy uznać nie - 5 % a zero bo przedwczoraj wyciągnęli paroma sztukami na fixie ...ostatnio tak duzy wolumen był przy ataku na 18 zł dzis juz tez jest duzy wolumen a walor nie chce opaść .. jesli przy takim wolumenie miś nie ma siły zbić w dół to znaczy że ...???? oczywiscie to sa jak zawsze moje dyrdymały tylko i nie należy sie nimi sugerować ..:) p.s. MAB chyba startuje
Dnia 2020-05-13 o godz. 13:56 ~bart napisał(a): > Do ilu obstawiasz wybicie mabionu bo sie załapałem na niezobowiązujący pakiecik chwile przed równoważeniem? :)
Wyrzuciłem przed fixem, myślałem że podciągną jeszcze troche ale lepsze kilka % do przodu niż do tyłu, zawsze można wsiąść na drugie kółeczko w razie czego :)
Dnia 2020-05-14 o godz. 06:13 ~bart napisał(a): > Wyrzuciłem przed fixem, myślałem że podciągną jeszcze troche ale lepsze kilka % do przodu niż do tyłu, zawsze można wsiąść na drugie kółeczko w razie czego :)
ano dokładnie ... kasa w kieszeni :) :) jak widzisz grają tak jak pisałem - szybko i mocno w godzinę spokojnie robią milion obrotu nie ma obawy że nie sprzedaż 500 - 1000 szt :) :) myślę że tą spółką jeszcze wiele razy bedą się bawić ale niestety tam się bawią "dobrzy fachowcy" na paru rachunkach
Dnia 2020-05-14 o godz. 13:11 ~isa napisał(a): > z odpowiednimi narzedziami do składania zleceń (wuj + zlecenia kreowane przez specjalny program, kto wie czy i ci nie korzystają ze wsparcia dm-u..)
popsuli mi zabawkę ...dodruk akcji na MAB trzeba poczekać aż się ustabilizuje :( :( będą mocno majtać pozerkam sobie na WLT :) zobaczymy co z tego wyjdzie
Dnia 2020-05-19 o godz. 09:13 ghost-man napisał(a):
> popsuli mi zabawkę ...dodruk akcji na MAB trzeba poczekać aż się ustabilizuje :( :( będą mocno majtać > pozerkam sobie na WLT :) zobaczymy co z tego wyjdzie