• Prezesie przestań grać w gry Autor: ~Wwl [5.173.32.*]
    Zacznij je robić. Nawet jujubee lekcję odrobiło. Tylko tu 5 rok padaka
  • Re: Prezesie przestań grać w gry Autor: ~gracz [193.25.0.*]
    Jujuje to śmieć ze stratą 3mln. Tam jest spekulacja. Przestań bredzić.
  • Re: Prezesie przestań grać w gry Autor: ~Wwl [5.173.32.*]
    Był śmieć ale mają ciekawe plany. Koncentracja na strategiach. A tu będą robić gry o czytaniu. Przecież to jest nisza niszy. Zysków też tu nigdy nie było.
    Widać, że nigdy nie lubiłeś się ze szkołą. Gry o czytaniu? xD śmiech na sali gościu.
    Visual Novela, a nie gry o czytaniu. Ogarnij chociaż podstawy gier... podstawy chociaż. Ich gatunki do jasnego uja...
    O moją wiedzę się nie martw. Akcji mam pewnie 10 razy tyle co Ty. Mam prawo wymagać od prezesa żeby budował wartość dla akcjonariuszy. Tego na razie nie robi. A co więcej chcę kolejną kasę.
    xD nie bawi mnie przegadywanie się kto ma dłuższego. Każdy ma strategię skrojoną pod sytuację życiową, możliwości finansowe i zapasy gotówki. Tak, się składa, że DDI to 45% u mnie obecnie i cierpliwie czekam do kwoty 6/7zł za akcję. Mam czas, jeszcze przede mną dużo życia :P

Skoro nie umiesz wytrzymać do sensownych zysków i wypisujesz głupoty na forum, które spółki mają w dupie co coś jest nie tak.
    Widzę jak potencjał tej spółki jest niewykorzystany i to mnie wkurza.
    Mnie też wkurza i co z tego? Przytuliłem akcje i czekam. 2/3/5 lat? Co za różnica, to minie bardzo szybko, a już na PLW się nauczyłem, że czas daje zarobek.
  • Re: Prezesie przestań grać w gry Autor: ~hahah [89.187.145.*]
    Dnia 2020-04-30 o godz. 13:24 ~gracz napisał(a):
    > Mnie też wkurza i co z tego? Przytuliłem akcje i czekam. 2/3/5 lat? Co za różnica, to minie bardzo szybko, a już na PLW się nauczyłem, że czas daje zarobek.

A mnie nie wkurza brałem rok temu kolo 1,2 i sprzedałem wam okolicy 1,70 karmiąc pakietami srednio po 1k i co ,takie z mwas marudy nie potraficie zarabiać.

Było brać jak panikowali pod wirusa wszędzie zarobilibyście sporo a tak oddaliście mi akcje brałem po niżej 1zł jak tylko sie dało i co średnia piękna .Czytalem te wasze wypociny i się śmiałem , lepiej uciekajcie jak radzą bo stracicie wszystko .
    Co zrobicie jak spadnie na 1z stracicie swoje kieszonkowe haha A jak widać coraz wiecej narzeka wiec spadki idą! Ja mam taniej to mam gdzieś ,tylko patrzeć jak któryś sypnie i witamy 1zł.
  • Re: Prezesie przestań grać w gry Autor: ~leszcz [31.178.134.*]
    Liczba hejtu na tym papierze wskazuje na silne wzrosty. Jak byłby inny powód do krytykowania spółki publicznie kiedy jest się akcjonariuszem? Jeśli nie głupota to tylko chęć kupna po niskiej cenie i to na dużym wolumenie.
  • Re: Prezesie przestań grać w gry Autor: ~prezes [5.173.12.*]
    odczepcie się poprańcy to jest dziecko bubeldyma 7 osoób grało w rituala na debiucie same sukcesy barany lepiej szykujcie kasę na nowe akcje bo warto
[x]
DDISTANCE -11,27% 0,13 2025-06-03 11:04:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.