• Skup akcji Autor: miecz77 [83.4.29.*]
    Będą skupować akcje po dwa zeta.
  • Re: Skup akcji Autor: ~Lo [89.72.20.*]
    Gdzie to info?
  • Re: Skup akcji Autor: ~Lo [89.72.20.*]
    Już mam.
  • Re: Skup akcji Autor: ~Łukasz [89.64.21.*]
    Nie wiem czy Pan nieudolnie nagania, czy nie zrozumiał informacji. Jest to jedynie projekt uchwały złożony przez akcjonariusza posiadającego 5,015% akcji Procadu, więc sam nie jest w stanie tego przegłosować. Dodatkowo projekt wskazuje na cenę nabycia akcji w zakresie 0,10 - 2,00 zł za jedną akcję.
  • Re: Skup akcji Autor: ~Jack [37.47.128.*]
    Zakładam, że taki projekt jest dogadany. Po co mieliby wyskakiwać gdyby nie dogadali tematu. Zakładam, że cena będzie 2 PLN, spółka i tak jest więcej warta. Po skupie prowadzi będzie miał aż 20% swoich akcji. To najtańsza spółka na rynku, że sporą gotówką i bez długów. Warta grosze. Normalnie gdyby była możliwość to warto by ja prZejąć. Biznes i miliony na koncie.
  • Re: Skup akcji Autor: ~Łukasz [89.64.20.*]
    Jestem sceptyczny co do 2zł za akcję. Ostatnio ten poziom został osiągnięty 4 lata temu, a wartość księgowa na akcję wynosi 1,85zł.
    Właśnie, miliony na koncie. Chyba nie bardzo wiedzą co zrobić z tymi milionami. Jak nie mają pomysłu na inwestycje to pomyśleliby o dywidendzie.
  • Re: Skup akcji Autor: miecz77 [83.4.29.*]
    W czasie skupu w 2010 kurs wzrósł do wartości ponad 4 zeta.
  • Re: Skup akcji Autor: ~Były [37.248.213.*]
    Wtedy to Korzeniowski kupował póki go ktoś z zarządu nie zaczał zasypwać akcjami. Na te poziomy nie ma szans.
  • Re: Skup akcji Autor: ~jarek [31.60.32.*]
    po tych cenach, po tej kapitalizacji to nie ma szans aby kogoś zasypać akcjami. Nikt rozsądny po takich cenach nie wyrzuci wagonów akcji.

Sam czasami dokupię akcji i planuję pojawić się na walnym o skupie.
[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.