• Rany boskie Autor: ~Cyz [91.90.176.*]
    To co selvita teraz ogłosiła to jest coś nieprawdopodobnego. Selvita kocham Cie
  • Re: Rany boskie Autor: ~swiss [188.154.148.*]
    Ty .Odwal sie.Ja z Selvita bylem juz w lozku gdy byla jeszcze teeny .Podkochiwac sie mozesz ale lapy przy spodniach
    Przelecialem tylko pobieznie : wyniki zaje..iste,perspektywy./ plany wlasciwie sie wiedzialo ale teraz sa liczby i konkrety jako uchwala ( o tym top 10 zawsze mowili, wazne ze to nie gadanina tylko wiarygodny plan ,wyniki mowia za siebie) .Nie wiedzialem ,ze beda budowac wlasna siedzibe.Nadazyla sie pewnie okazja bo bliziutko Ryvu i dotychczasowej siedziby.Axel Springer opycha no to ma sens.W wannie postaram sie przetrawic te cala strategie (chyba ,ze mi sie iPad zatopi) i moze cos ciekawego jeszcze sie znajdzie.Zastanawiam sie dlaczego z takim wyprzedzeniem opublikowali wyniki .
    Czyzby ktos mial ochote dokupic papiera bo w takich przypadkach mowia: weszlibysmy w biznes ale pokazcie aktualne wyniki
  • Re: Rany boskie Autor: ~Cyz [91.90.176.*]
    Zakładana kapitalizacja spółki 1 miliard aktualnie 500 milionów. Ja nie wiem czy my sami sobie zdajemy sprawę o tym co to znaczy dla ludzi takich jak my co mamy akcje np ja po 24,50
  • Re: Rany boskie Autor: ~Fiufiu [37.47.133.*]
    Tylko że wzrost kapitalizacji nie musi być związany ze wzrostem ceny akcji
    Zdajemy sprawe " z tego" nie o tym
  • Re: Rany boskie Autor: ~Cyz [91.90.176.*]
    Jasne błąd ... przepraszam. Wiadomo że kapitalizacja nie zawsze musi rosnąć razem z ceną akcji. Jednak same wyniki za 1Q dają już ciekawy obraz. Prognozy tez są niesamowite. Nikogo nie zachęcam nie zniechęcam po prostu uważam że to będzie rosło
    Wykapac sie nie dadza.Nastepny komunikat na ESPi.
    Bedzie emisja. Tyle a tyle papiera.Dla " wybrancow" .Pewnie z bariera wejscia np.100 000 zeta.Chca dostac 90 mil. Niech ktos policzy moze ile teoretycznie beda chcieli za papier.
    Dla szczekaczy,ktorzy tu zaraz beda biadolic o rozwodnieniu przypomne ,ze chca za to kupic 3 firmy ( zaskoczenie) z obrotami od 2 -20 mil.euro + - 80 mil.zeta
  • Re: Rany boskie Autor: ~Januszkrok [5.173.57.*]
    38zl za akcje
    dzieki.nieufny jaki jestem sam tez przelicze.duzo sie dzieje na + w usa,najpierw Trump z Fauci, teraz Powell w bloombergu,indeksy fruna.
    Przed paroma godz. zastanawialem sie dlaczego tak przyspieszyli z publikacja wynikow. wlasciwie jasne.
    chca szybko przyklepac kupno i emisje na walnym.kandydatow juz maja ( o tym mowili,ale dzien chyba przed wyjazdem na rozmowy granice zamkneli)chetnych na papiery tez beda mieli ( byloby bosko gdyby ktos z zagranicy to objal) i byc,moze ( ale tylko byc moze) bedzie pompa...do ..hehe ...40 stu.Takie objecie papieru potrafia zrobic blyskawicznie .maja swietna kancelarie ,prawnikow ktorzy zajmowali sie podzialem.Jak ich znam powinni to dobrze rozegrac.Te wyniki to byl poczatek.sypna pewnie w odpowiednim czasie( przypadkowo idealnie czasowo
    to poprawianie twojej deklinacji to byl zart. zzarlo mi 3/4 wpisu .ja potrafie walnac niegramotnie tak ,ze jestem niedoscigniony....ale u innych zawsze zauwazam
    ogolnie radze w czwartek cieszyc sie wstrzemiezliwie .
    w koncu jest czas SriLanki na gpw. mnie juz nic nie zdziwi nawet gdyby kurs polecial. w pl. rosna wydmuchy z duzym udzialem fundow. jak np. ta porazka cln.
[x]
SELVITA -0,31% 32,10 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.