Heyka, Dzięki za kupno akcji, chwilke to trwało ale było warte, 30tys do przodu :) / Teraz już mogę napisać na marginesie, to ta spólka mogłaby zarabiać, ale zobaczcie jak chodzą ich strony internetowe, tam nikt nie wchodzi bo strona otwiera się 30sekund, wiec kazdy zrezygnuje, o google pozycjonowanie zapomnieć. Po 2-ie ostatnio nic nie wyprodukowali, czyli pozbywają się zapasów i końcówek, co dobrze, nie świadczy. Ale fakt faktem spekuła jest :) / Następna już wkrótce na TAXNET :) Zapraszam do akcjonariatu, z tym że tutaj spółka zatrudnia ponad 80osób i nie tyczy jej kryzys. A i ostatnio dostali klientów z idea, getinu. Taaakkk mam akcje taxnetu :) ale to jeszcze zdecydownie nie moja cena :)
W koncu ktos sobie zadal troche trudu...ale to teraz niewazne...wazne ze przeprali akcje i ozenili w ulice ...przy okazji i my troche sie pozbylismy...
No takie są fakty, jest tyle spółek na giełdzie z dobrymi współczynnikami itp, więc cieszę się że wyszedłem z tej inwestycji, kupowałem duzo po 6,7 gr więc głupie by było nie skorzystać na 100% zwrotu. Zresztą po to tu jesteśmy. Ogólnie została mi jeszcze jedna spólka z newconnect i czas wejsc na dużą giełdę, poprostu bezpieczniej :)
Ciekawa ile akcji po te 6 i 7 groszy kupiłes BO . Obrót na tych poziomach był symboliczny..... a ty zeby zarobić 30 tys. musiałbys kupic kolo 400 tys. akcji...... ktoś tu ściemnia ;)