To proste. Choć coraz częściej trudno mi w to uwierzyć, to nikt tu dzieckiem nie jest i takie słowa szokowac nikogo nie powinny.
Inna rzecz, że panowie od tych optymistycznych prezewidywań (raz 70% wzrostu, innym razem, że 3-4 zł) powinni przynajmniej próbować uargumentować swoje przewidywania. Ja osobiście mogę spokojnie napisać dwustronnicowe uzasadnienie dlaczego ta spółka nie jest warta nawet 40 groszy za akcje i to tylko na podstawie tego, co jest publicznie dostępne.
Natomiast, jeśli sie mylę. I cena za akcje w tym roku podskoczy do ceny początkowej (1,7300) i utrzyma się conajmniej miesiąc to daję słowo, że na tym forum napiszę oficjalne przeprosiny. Napiszę, że się myliłem. 1,73 powinno, być do osiągnięcia skoro analitycy przewidują 3-4zł, prawda? Dodatkowo kupię 10 razy więcej akcji PBGAMES, niż mam w tej chwili. Odpowiada?
dobrze że przedszkola otwierają po łykendzie,W końcu ktoś się wami zajmie. A a tego chuck mana to stawiam że mniej jak 50 osób kupiło. Dajcie spokój...........................