• Juz za niedlugo WZROST!!!! Autor: ~Dinozaur [185.135.2.*]
    Już po premierze gry CAVE MAN CHUCK, za niedlugo wyniki sprzedażowe po których przewidywalny wzrost nawet o 70%!!!
  • Re: Juz za niedlugo WZROST!!!! Autor: ~fizjolog [89.238.154.*]
    "po których przewidywalny wzrost nawet o 70%"

Skąd takie przewidywania? Czyżby wartość prosto z dupy wzięta?!
  • Re: Juz za niedlugo WZROST!!!! Autor: ~Człowiek [88.156.131.*]
    Przewidywania przewidywaniami... ale skąd takie brzydkie słowa w Pańskiej wypowiedzi? Nieładnie. Ciekawi Nas co Pan napisze jak owy wzrost nastąpi? :)
  • Re: Juz za niedlugo WZROST!!!! Autor: ~fizjolog [89.238.154.*]
    To proste. Choć coraz częściej trudno mi w to uwierzyć, to nikt tu dzieckiem nie jest i takie słowa szokowac nikogo nie powinny.

Inna rzecz, że panowie od tych optymistycznych prezewidywań (raz 70% wzrostu, innym razem, że 3-4 zł) powinni przynajmniej próbować uargumentować swoje przewidywania. Ja osobiście mogę spokojnie napisać dwustronnicowe uzasadnienie dlaczego ta spółka nie jest warta nawet 40 groszy za akcje i to tylko na podstawie tego, co jest publicznie dostępne.

Natomiast, jeśli sie mylę. I cena za akcje w tym roku podskoczy do ceny początkowej (1,7300) i utrzyma się conajmniej miesiąc to daję słowo, że na tym forum napiszę oficjalne przeprosiny. Napiszę, że się myliłem. 1,73 powinno, być do osiągnięcia skoro analitycy przewidują 3-4zł, prawda? Dodatkowo kupię 10 razy więcej akcji PBGAMES, niż mam w tej chwili. Odpowiada?
  • Re: Juz za niedlugo WZROST!!!! Autor: ~Stim [83.238.166.*]
    dobrze że przedszkola otwierają po łykendzie,W końcu ktoś się wami zajmie.
    A a tego chuck mana to stawiam że mniej jak 50 osób kupiło.
    Dajcie spokój...........................
[x]
PBGAMES -11,25% 0,14 2026-05-18 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.