Może od 4 maja puszczą notowania na 2 fix ,,,, przecież spółka już spełnia wymagania .... ma zarząd , radę , sanację , przekazuje raporty ,, więc o co jeszcze chodzi ,, co to za twór ten zarząd giełdy , masakra jakaś !!!!!!!!!!!
Panowie, jakie są Wasze odczucia jeśli chodzi o przyszłe miesiące spółki?
Patrząc za czasy zawieszeń notowań i dodając do tego obroty na fixingach to jakoś szczególnie optymistycznie nie napawa..
Raczej czekacie na okazję by stąd wyskoczyć ze swoją kasą - czy ktoś liczy na coś konkretnego?
Okazję żeby wyskoczyć ma tylko mała część która kupiła poniżej 10zł. Ci co kiszą od 100 jaki mają wybór. Czekać i tyle i tak kasa raczej stracona. Na szczęście zainwestowałem troszkę w sierpniu i średnią mam 6 ,7 także nie najgorzej.
Jak puszczą na dwa fixy to może coś ruszy. Wtedy się zobaczy. Ogólnie to kaszana straszna. Bawią się z nami tym TKO jak chcą. Jak dla mnie tylko po to żeby jakiś świeżak zobaczył + 200 % a potem kupił po 3 i cieszył się z promocji. Jakie inne wytłumaczenie?
No ja tylko pod takim kątem to rozpatrywałem, czy teraz jest dobry moment żeby tutaj wsiadać.
Szkoda słyszeć, że tak wiele osób jest zawieszonych na haku - do 10zł jeszcze kawałek drogi, ale przecież nie takie rzeczy się widziało na giełdzie.
Zastanawiam się tylko czy te fixingi (i jak widać możliwość zawieszenia obrotu akcjami przez widłowego na X-czasu) nie są zupełnym nieporozumieniem, skoro Wam z TKO powyżej 6zł otworzyli dopiero przy 2,14. Nie rozumiem kto miałby to blokować, a przede wszystkim z jakiego powodu.