Kiedy ruszymy do góry, spółka zarabia i ma dobre fundamenty tylko jest zapomniana przez inwestorów. Moze ten doradca by sie zabrał do roboty i zadbał o kontakt z akcjonariuszami.
Kurka zatrudnili tego doradcę to powinien im podpowiedzieć jak sie szanuje akcjonariuszy i jak powinno sie właściwie komunikowac z inwestorami i rynkiem. Moze trzeba do nich napisać
adi proszę , napisz do zarządu ja dzwoniłem i swoje sugestie podpowiadałem ,że spółka jest mało widoczna na rynku mimo dobrego produktu.... winie za to prezesa i zarząd.....
Witam..... ADI .....witam....Brak ,dobrej komunikacji z akcjonariuszami , brak dobrych komunikatów , brak inf,o dywidendzie , brak info, o skupie akcji , itp..... kurs tragedia spółka zarobiła krocie w 2019 roku i muszą podzielić się z nami zyskiem.....też napiszę.....Najlepsze jest jak wchodzą na GPW co nie zrobią ,jakie szerokie plany... uśmiechy , uściski itp ....Skupiłem trochę akcji bo kurs jeszcze bardziej byłby wstydliwy.....
O co chodzi gościowi ? pykając po 50, 100 ,150 , akcji w dól .......bardzo dziwne >>>> kapitalizacja tej spółki to wstyd.....dla właściciela i NAS akcjonariuszy....... próbuję zawsze ratować honor spółki..... na innych spółkach o wiele więcej bym zarobił....Może do zarządu i właściciela dotrze....i wezmą sobie do serca nasze uwagi... bo dzięki naszemu kapitałowi są na GPW...tyle.
Adi dobrze ,i pocieszające ,że nie drukują PP...... tak jak 4 mass i czekam już 9 miesięcy ze spółki zrobiła się drukarnia....a jak ten Prezes brylował na otwarciu,,,,,tragedia nigdy już ani grosza nie zainwestuje w spółki które wchodzą na GPW a za chwilę PP
Nie dziwię Ci sie stary że sie irytujesz bo taka bierność w kontaktach z inwestorami powinna być okupiona zwolnieniem przez Prezesa 7 fit osób w spółce za to odpowiedzialnych. Akcji mało, kapitalizacja jak wiejskiego sklepiku a spółka ma duże obroty i wysoki zysk. Cena akcji absolutnie nie odzwierciedla kondycji spółki i swiadczacych o tym dobrych fundamentach.
może taki stary to ja nie jestem ,ale widzę ogromny potencjał tej spółki tylko dziwi mnie dlaczego takie małe zainteresowanie...oczywiście sukcesywnie zwiększam zaangażowanie.... i dokupuję akcje , bo osobiście wierzę w potencjał. może ta perełka na NC zostanie dostrzeżona przez rynek...pozdr
Bo jak wcześniej mówiliśmy nie potrafia dbać o relacje inwestorskie, na stronie www jakieś starocie i tu brak bieżących informacji. Zobaczymy raport 15. 05 powinno sie w koncu cos ruszyć.