• Mam pytanie Autor: ~Adi [185.44.218.*]
    Kiedy ruszymy do góry, spółka zarabia i ma dobre fundamenty tylko jest zapomniana przez inwestorów. Moze ten doradca by sie zabrał do roboty i zadbał o kontakt z akcjonariuszami.
  • Re: Mam pytanie Autor: ~bolek [83.4.206.*]
    Tu tylko jeden kupuje a wszyscy się przyglądają !!! no cóż ????
  • Re: Mam pytanie Autor: ~bolek [83.4.206.*]
    Słaby kontakt właściciela i Prezesa z akcjonariuszami , mało ciekawych komunikatów winny jest zarząd,,,i tyle bo spółka jest bardzo ciekawa ......
  • Re: Mam pytanie Autor: ~Adi [185.44.218.*]
    Kurka zatrudnili tego doradcę to powinien im podpowiedzieć jak sie szanuje akcjonariuszy i jak powinno sie właściwie komunikowac z inwestorami i rynkiem. Moze trzeba do nich napisać
  • Re: Mam pytanie Autor: ~bolek [83.4.241.*]
    adi proszę , napisz do zarządu ja dzwoniłem i swoje sugestie podpowiadałem ,że spółka jest mało widoczna na rynku mimo dobrego produktu.... winie za to prezesa i zarząd.....
    Spółka jest wisienką na torcie tylko brakuje tego Coś ........
    Ciekawe jak w wynikach wyjda? Ich strona firmowa dot relacji inwestorskich to kabaret wszystko do poprawienia
    pisz o swoich sugestiach.... niech biorą się do roboty......bo ta obecna cena akcji to porażka >>>>
    Pewnie ze napisze
    brawo adi....
    prezes i zarząd ,cały żądamy za rok 2019 dywidendę.....oraz przeznaczyć z zysku na skup akcji.....własnych...
    Co Ci de........lu dało że sprzedałeś 50 akcji wstyd.... chłopie spadaj stąd pykaczu....
    Ty boląca głowa od 50 sztuk ..... wstyd
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.4.241.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dzis napisałem do nich email wchodzący na ambicję zobaczymy czy mają kochones
  • Re: Mam pytanie Autor: ~bolek [83.4.219.*]
    adi super pozdr......
    Powinnismy ich zmobilizowac bo wstyd takie podejście do akcjonariuszy co swoj hajs inwestują ciężko zarobiony. Dam znać jak odpiszą
  • Re: Mam pytanie Autor: ~inwestor [83.4.219.*]
    Witam..... ADI .....witam....Brak ,dobrej komunikacji z akcjonariuszami , brak dobrych komunikatów , brak inf,o dywidendzie , brak info, o skupie akcji , itp..... kurs tragedia spółka zarobiła krocie w 2019 roku i muszą podzielić się z nami zyskiem.....też napiszę.....Najlepsze jest jak wchodzą na GPW co nie zrobią ,jakie szerokie plany... uśmiechy , uściski itp ....Skupiłem trochę akcji bo kurs jeszcze bardziej byłby wstydliwy.....
    O co chodzi gościowi ? pykając po 50, 100 ,150 , akcji w dól .......bardzo dziwne >>>> kapitalizacja tej spółki to wstyd.....dla właściciela i NAS akcjonariuszy....... próbuję zawsze ratować honor spółki..... na innych spółkach o wiele więcej bym zarobił....Może do zarządu i właściciela dotrze....i wezmą sobie do serca nasze uwagi... bo dzięki naszemu kapitałowi są na GPW...tyle.
    pozdr, adi....i wszystkich akcjonariuszy ....spotykamy się na walnym.......i konkrety ze strony zarządu i właściciela.....oraz PREZESA.....
    Adi dobrze ,i pocieszające ,że nie drukują PP...... tak jak 4 mass i czekam już 9 miesięcy ze spółki zrobiła się drukarnia....a jak ten Prezes brylował na otwarciu,,,,,tragedia nigdy już ani grosza nie zainwestuje w spółki które wchodzą na GPW a za chwilę PP
    Nie dziwię Ci sie stary że sie irytujesz bo taka bierność w kontaktach z inwestorami powinna być okupiona zwolnieniem przez Prezesa 7 fit osób w spółce za to odpowiedzialnych. Akcji mało, kapitalizacja jak wiejskiego sklepiku a spółka ma duże obroty i wysoki zysk. Cena akcji absolutnie nie odzwierciedla kondycji spółki i swiadczacych o tym dobrych fundamentach.
  • Re: Mam pytanie Autor: ~inwestor [83.4.103.*]
    może taki stary to ja nie jestem ,ale widzę ogromny potencjał tej spółki tylko dziwi mnie dlaczego takie małe zainteresowanie...oczywiście sukcesywnie zwiększam zaangażowanie.... i dokupuję akcje , bo osobiście wierzę w potencjał. może ta perełka na NC zostanie dostrzeżona przez rynek...pozdr
    Bo jak wcześniej mówiliśmy nie potrafia dbać o relacje inwestorskie, na stronie www jakieś starocie i tu brak bieżących informacji. Zobaczymy raport 15. 05 powinno sie w koncu cos ruszyć.
[x]
7FIT 0,79% 12,70 2025-10-27 13:58:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.