• Po co Autor: ~Corra [178.235.187.*]
    Niech ktoś mi powie po co taka firma jak Ropczyce jest na giełdzie ? Wyniki świetne, sytuacja dobra, a kurs ani drgnie, więc po co ?
  • Re: Po co Autor: ~Ren [31.183.235.*]
    Robimy wszystko żeby ten stan nie potrwał długo
  • Re: Po co Autor: ~Alan [5.173.248.*]
    A powiedz mi ile masz akcji i ile kupiłeś? Jeśli wierzysz w powodzenie tej firmy to zacznij kupować a zobaczymy co będzie z kursem.
  • Re: Po co Autor: ~Corra [178.235.187.*]
    dużo mam, okazuje się że zamroziłem kapitał na długi okres, niestety
    Ciesz się, że nie trafiłeś w bankruta. Tutaj i dywidendę można zyskać i na emeryturę odłożyć.
    Tobie Alan to wszystko w tej firmie pasuje. Kurs dla Ciebie jest ok, porozumienie mniejszościowych niepotrzebne, gubisz się czasami po jakiej cenie zakupiłeś Ropczyce. Czy Ty jesteś z Ropczyc ?
    Ja tylko widzę potencjał. Ropczyce to taki podatek od szczęścia. Jak się poszczęści będzie grubo. Jak totolotek. Zarabiam na CCC, Wittchen, JSW itp.
  • Re: Po co Autor: ~Mak_Alan [37.47.237.*]
    Ty jesteś jak krowa ci dużo ryczy mało mleka daje,ciszej jedziesz dalej zajedziesz Dzbanie
  • Re: Po co Autor: ~Alan [31.60.65.*]
    Pitolisz. Nie znasz życia.
  • Re: Po co Autor: ~Mateusz [95.41.107.*]
    Dnia 2020-04-29 o godz. 10:18 ~Corra napisał(a):
    > Niech ktoś mi powie po co taka firma jak Ropczyce jest na giełdzie ? Wyniki świetne, sytuacja dobra, a kurs ani drgnie, więc po co ?

Pytanie, odwrócone A po co jest ta gpw w Wa-wie ?? Zastanów się i odpowiedz !
    Oczywiście TY jedyną właściwą odpowiedź znasz. To proszę oświeć i mnie
  • Re: Po co Autor: ~Mateusz [95.41.107.*]
    Odpowiedzi nie znam.
    To co tu się wyrabia,to ta szulernia nie ma sensu istnienia.
    Mnie zastanawia dlaczego,właściciele wielu dobrych fundamentalnie spólek nie zabierają (wycofują ) z tej giełdy.
    Powinni byc notowani na innych giełdach z korzyścią dla spółki (np. w Niemczech )
[x]
ROPCZYCE 8,07% 24,10 2025-12-23 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.