Chciałbym kupić 70 k akcji, w 20 transzach. Kilka godz temu ustawiłem się na pierwsze 3500 akcji po 2.10 Kolejne to: 1.90 1.80 .... .... 0.40 ----------- Oczywiście, że wiem iż jest za wcześnie, ale muszę uzbierać amunicji by móc przewalać sam ze sobą
Nie chcę, niech czeka nawet do grudnia, małe truchełka zbiorę wedle ustalonych zasad, jak nie wpadnie nic to nie odkupię LUG-a (choć nie wierzę, że nie zanurkuje do jesieni). Wrzucaj 3,5K za 2,10 i lecimy niżej, ja też poprzerzucam :)
Chyba, że Masz w planach kupić te 70 kilo do XII 2022r. ja 120 kilo sprzedawałem prawie 3 lata. Znam Twoje zamiary, na pewno nie raz się spotkamy na K i S , powodzenia w założonych i przemyślanych operacji. W każdym razie moje 20 kilo, bez walki nie oddam.
Naprawdę nie widzisz, że sam ze sobą piszesz. Nikogo nie interesują Twoje wywody (szyby to były wywody). Z Jackiem można się nie zgadzać, ale styl pisania......rewelacja.
I obiecales że zamilkniesz. Dotrzymać słowa
Jeżeli myślisz, że Nasze bajdurzenie jest cenotwórcze, to Jesteś w błędzie. Nikt o zdrowych zmysłach, nie bierze pod uwagę Naszego pitu-pitu. Sam oceń LUG i podejmij męską decyzję, a nie płacz, bo to nic nie zmieni, mleko się rozlało i nikt z Nas tego nie zmieni zaklinając rzeczywistość. Im dłużej będziesz żył nadzieją, tym większą poniesiesz stratę, a są sposoby do rozwiązania tego węzła gordyjskiego.
Jacek proponuję szarpnąć w górę, K-2000 i jest 4.00zl. i zaczniemy bawić się w te klocki, a przy okazji zrealizujesz szybciej 2-Letni plan zakupu 70.000 szt. powodzenia w działaniach.
Dnia 2020-05-06 o godz. 13:08 ~siro napisał(a): > Krosno na tym forum już chyba tylko ty zostałeś. I chyba ci to nie służy bo widać objawy schizofrenii.
Tobie jak przeszkadza, nie czytaj i nie komentuj, ja Ciebie nie będę ścigał po Forum. Przy okazji, Jacek demonstracja siły nic nie pomoże w rozruszaniu spółki. Widzisz przecież jak niektórzy umoczeni reagują na byle jakie żarty, jak by moje bajdurzenie miało byś cenotwórcze i ciągło kurs w górę lub w dół.
Mnie to ani grzeje ani chłodzi, możesz pisać co chcesz. Dawno mnie nie było na tym forum i tylko stwierdzam fakt jak obecnie to tutaj wygląda. Ciężko też nazywać twoje teksty jakimiś żartami, bardziej to wyglądana na frustracje z robieniem dobrej miny.
Nie mam żadnej frustracji, pomimo posiadania prawie 20 kilo akcji, nawet bankructwo nie zepsuje dobrego samopoczucia, gdyż jest taka możliwość założona w portfelu. Martwiłem się, ale 3 lata temu, gdy zacząłem wywalanie, tak że resztka akcji mnie "pika". A co Forum Lug to Dworzec, że tak wpadłeś przypadkiem "idąc z bagażami" jak niektórzy ?
Całe życie spółka jest nie płynna , już nie chcę opowiadać jaki czas mi zajęło zbieranie sporego pakietu, ale najważniejsze, że się opłaciło /czas S wyjaśniłem/. Miło że masz sentyment /ja również/ i na tym zakończmy miłą wymianę zdań o niczym, zobaczymy po I półroczu jak to się kręci, wtedy może przyjdzie czas na K /przewiduję że I kw.będzie jako-tako, ale II fatalny/.