• Jest jest Autor: ~Ar [188.146.102.*]
    Widzieli...warto było czekać
  • Re: Jest jest Autor: ~Foma [94.254.161.*]
    Możesz przyblizyc co to znaczy dla nas? Tzn akcjonariuszy. Tylko poprosilbym o merytoryczna odpowiedz. Z góry dziękuję
  • Re: Jest jest Autor: ~Znudzony [188.146.185.*]
    Na początek wystrzal mocny w górę. Teraz rozumiem te próby dzisiaj TKO. Wszystko zależy na jakim poziomie zakupu jesteś. Ale ogólnie powiem tak akcje tu są wyzbierane dość precyzyjnie więc nie zdziwiłbym się gdyby tu był taki kosmos że..... i to nie tylko jutro oczywiście bo widłowy na x% pewnie nie pozwoli choć byłem tu jak było już 110% i pozwolił
  • Re: Jest jest Autor: ~Wiesiek [188.146.98.*]
    Tradycyjnie będzie 30-40% up następnego tygodnia zasyp taka podbitka, ja wyspie co brałem raczej pozniej znów taniej odkupie
  • Re: Jest jest Autor: ~Znudzony [188.146.185.*]
    Rób jak uważasz tylko żebyś się nie zdziwił. Przy handlu raz w tygodniu wszytko może się zdarzyć . Pozatym infa czy zle czy dobre lubieja chodzić parami. Tu za długo bylo to trzymane w tajemnicy pozatym tak nisko wycisneli że wiedzą że drogę mają daleko utorowana. Ale oczywiscie mogę się mylić. Tak czy inaczej pozdrawiam wytrwałych.
  • Re: Jest jest Autor: ~Baca [83.26.206.*]
    A dlaczego handel ma być 1x w tygodniu ... powinni przejść na 2 fixy bo przecież spełniają do tego warunki !!!!!!!!!!
[x]
ONICO 8,11% 12,00 2025-10-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.