Masz coś z głową czy jak? Pewnie nawet się na gamingu nie znasz... żenada. Zadzwoń do biura, umów się na rozmowę, daj kilka rad osobiście i wtedy pogadamy, a nie jakieś durnoty na forum. Trollowanie dla leszczy bez wiedzy. Won z takimi głupotami
Chodzi o to ze on jej nie prowadzi tylko robi co mu każa. Zenada coś nie samowitego krakusy wyższa rasa kto was kryje za te przekręty. Tam nic sie nie zgadza to na kolanie byl raport pisany jak mozna takie coś podpisać
Smarkacz słup co każą to ten robi. Jaja jakich mało. Ja mam od dawna nie za dużo ale nic nie dokupie i sprzedać już tez nie na walne na bank pojadę i będę nie miły dla zarządu
A mi spółka pasuje. Nie jest to na razie maszynka do zarabiania pieniedzy, ale dbają o jakość, mają pomysł na siebie, wdrażają ciekawe technologie i dla mnie wyróżniają się in plus na tle całego gamedevu. Szczególnie w grupie podmiotów o zbliżonej kapitalizacji. Spółka na longterm z ponadprzeciętnymi szansami na mocnyn wzrost wartości.
A ja sprzedalem 10k i jestem jakies 2500zarobiony,powoli w pakietach a jeszcze mam odkupie. Kapital jest do zabawy. Wy panikowaliscie ja bralem pod wirusa