• Masakra Autor: ~Orzelek [31.0.126.*]
    Masakra, strata mimo swietnej jak na spolke sprzedazy Vampire...
  • Re: Masakra Autor: ~gracz [193.25.0.*]
    Wszystko zgodnie z planem. Nie siej paniki. Za Vampire największy zysk będzie wpisany w pierwszy kwartał 2020.
  • Re: Masakra Autor: ~gracz [193.25.0.*]
    Wyniki finansowe wykazują stratę netto na koniec roku obrotowego 2019 w wysokości 102.164,07 zł. Należy mieć na względzie, że rok ten charakteryzował się dla Spółki głównie prowadzeniem prac produkcyjnych, zaś najważniejsze premiery miały miejsce dopiero w czwartym kwartale 2019 r., w tym gra „Vampire: The Masquerade – Coteries of New York” pod koniec tego okresu. 
  • Re: Masakra Autor: ~MK [83.9.190.*]
    Prezes michal ten bebieno cie tak wyprowadzi zę pojdziesz chłopaku siedzieć. Te cyfry z raportu są nie spojne i na najblizszym walnym wam to udowodnie. Wszytko można wiem ze jesteś słup ale badz mądry chlopie bo zle sie to skonczy. To co kaze ci robić to jaja w biały dzień czy krakusy sa po za prawem
  • Re: Masakra Autor: ~Sza [146.185.149.*]
    Przecierz roczny jest wiadomy. Kasa ksiegowana w kolejnych miesiacach. Ratujcie sie
  • Re: Masakra Autor: ~Zwala [68.183.181.*]
    Więcej paniki juz placz, masakra!!!!
  • Re: Masakra Autor: ~Ekspertgieldy [142.93.154.*]
    Jw. W obliczu paniki nic nie powtrzyma zwaly, tak bywa
  • Re: Masakra Autor: ~aaa [31.0.65.*]
    Ale cienkie bolki te trole tutaj. Zero pomysłu na nagananie, po prostu nuda.
    Proszę postarajcie się trochę użyć szarych komórek bo mam wrażenie że piszą tu dzieci albo niedorozwinięci!!!
  • Re: Masakra Autor: ~Hmm [94.254.194.*]
    Oddaja pod wiadomy roczny a ja zbierałem ponizej zlotowki jak byla panika.
    Ktos tu pisal ze wyniki beda w 1q zaksięgowane, raczej wiekszosc na 2q.
    Poczekam az zleci do wezme jeszcze. Fakt trole to porazka.
  • Re: Masakra Autor: ~Zalamka [146.185.149.*]
    Trwa paniczna wyprzedaz Czyli dramat, ratuj sie kto moze!!!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.65.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Recesjaaa [146.185.149.*]
    https://m.bankier.pl/wiadomosc/Amerykanska-gospodarka-skurczyla-sie-najmocniej-od-11-lat-7873584.html

RECESJA BESSA TRWA!!!!!!

ALE PAKIETY POM5K, 10K LECA KTO SYPIE????? NIECIEKAWIE NA RYNKACH!!!!
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Eszkebareszke [89.8.89.*]
    Czy wy w ogole czytacie te raporty.
    Roczny byl oczywisty , jak juz w wczesniej napisal jeden z forumowiczow , wszlelkie prace produkcyjne byly prowadzone w 2019r. Ponadto zaplacili za prawa do Vampira , druga transza placona w tym roku. Konsole zostana rozliczone w 1Q , tak samo Steam , takze powinien byc spory plus , chyba ze prezes wyssal wczesniejsze info. n.t. sprzedazy z palca :)
[x]
DDISTANCE -11,27% 0,13 2025-06-03 11:04:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.