Wyniki finansowe wykazują stratę netto na koniec roku obrotowego 2019 w wysokości 102.164,07 zł. Należy mieć na względzie, że rok ten charakteryzował się dla Spółki głównie prowadzeniem prac produkcyjnych, zaś najważniejsze premiery miały miejsce dopiero w czwartym kwartale 2019 r., w tym gra „Vampire: The Masquerade – Coteries of New York” pod koniec tego okresu.
Prezes michal ten bebieno cie tak wyprowadzi zę pojdziesz chłopaku siedzieć. Te cyfry z raportu są nie spojne i na najblizszym walnym wam to udowodnie. Wszytko można wiem ze jesteś słup ale badz mądry chlopie bo zle sie to skonczy. To co kaze ci robić to jaja w biały dzień czy krakusy sa po za prawem
Ale cienkie bolki te trole tutaj. Zero pomysłu na nagananie, po prostu nuda.
Proszę postarajcie się trochę użyć szarych komórek bo mam wrażenie że piszą tu dzieci albo niedorozwinięci!!!
Oddaja pod wiadomy roczny a ja zbierałem ponizej zlotowki jak byla panika.
Ktos tu pisal ze wyniki beda w 1q zaksięgowane, raczej wiekszosc na 2q.
Poczekam az zleci do wezme jeszcze. Fakt trole to porazka.
Czy wy w ogole czytacie te raporty.
Roczny byl oczywisty , jak juz w wczesniej napisal jeden z forumowiczow , wszlelkie prace produkcyjne byly prowadzone w 2019r. Ponadto zaplacili za prawa do Vampira , druga transza placona w tym roku. Konsole zostana rozliczone w 1Q , tak samo Steam , takze powinien byc spory plus , chyba ze prezes wyssal wczesniejsze info. n.t. sprzedazy z palca :)