Gra długoterminowa. Możliwe jest utworzenie formacji odwróconej głowy z ramionami gdzie ramię jest na poziomie 0,7 zł lub nawet 1,92 zł ale to perspektywa kilku miesięcy. Narazie choragiewki działa
DARECZKU popatrz na tranzakcje z wora do wora 50% jak ktoś wyrzuca to torbacz zbiera resztki od klientów. Jak nie ma klientów oprócz worow to wtedy podbitka i tak to wygląda.
Oby nie przekroczyli 5 %. Czy to ważne kto ma ważne jest aby się kręciło a spolka dawała satysfakcję i chęci do rozwoju. Jestem z grupy RAFAŁA ZAORSKI EGO i najważniejszy jest fan wg. Zresztą sami poczytajcie o spekulacji wg RZ
Dnia 2020-04-28 o godz. 20:53 ~Egzekutor napisał(a): > Oby nie przekroczyli 5 %. Czy to ważne kto ma ważne jest aby się kręciło a spolka dawała satysfakcję i chęci do rozwoju. Jestem z grupy RAFAŁA ZAORSKI EGO i najważniejszy jest fan wg. Zresztą sami poczytajcie o spekulacji wg RZ
no bez jaj ........ to nie forex ;) Rafał też wchodzi ;)
Idziemy w stronę 0,64 - 0,7 zł gdzie będzie kształtowanie prawe ramię formacji a więc możliwy wzrost o około 320 %. Od obecnej ceny. Powiem wam że ta liczba robi na mnie wrażenie. Jednocześnie PRZEBIJE Y ŚREDNIA KROCZACZA SMA200