• IC na steam. Autor: ~Jaja [89.231.91.*]
    Jak to jest że gra wychodzi 27.04 na Steamie a spółka o tym nie informuje? W sumie jednak nic straconego bo dzień po premierze jest daleko w d.....e. Nawet nie mogę znaleźć na którym miejscu bo tak daleko jest.
  • Re: IC na steam. Autor: ~Jaja [89.231.91.*]
    Jedna recenzja dwa dni po premierze. 1000 pozycja na Steam. Do tego przesunięty raport. A dwa dni przez zwałą kursu sponsorowany artykuł jak to jest super w firmie. Po to żeby opchnąć akcje leszczom na górce. Ktoś jeszcze wątpi że zarząd bierze udział w tej spekulacji?
  • Re: IC na steam. Autor: ~borewicz07 [37.30.56.*]
    z tego powodu inwestorzy omijają te kukułcze a właściwie tbullowe jajo

ja się dałem skusić w okolicach 27,-

ale nie oddam na 40% - ntowej stracie - niech leży. Może mój kilkuletni syn odziedziczy w spadku :)))

Może za 20 lat odbije :) ????

• Re: IC na steam. Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2020-04-29 o godz. 17:32 ~Jaja napisał(a):
    . Ktoś jeszcze wątpi że zarząd bierze udział w tej spekulacji?

ja bym tak za mocno nie wnikał bo nic dobrego z tego nie wyniknie ....:
    jeśli ktoś i "KTOŚ" na poważnie sie tym zainteresuje i zacznie gmerać to procedura jest zawsze taka sama i nazywa się ZAWIESZENIE NOTOWAŃ ..kto na tym najbardziej po du... dostanie ?? drobni akcjonariusze którzy zostaną z zamrożoną kasą w wirtualny papierkach
    ja osobiście pozostaje przy swoim zdaniu że zarząd ma notowania swoich akcji oraz swoich akcjonariuszy głęboko w dolnej części pleców od kiedy pamiętam :):) pierwszy przekonał się o tym TIG który zwalił kurs z 38 zł na 11,50 wywalając wszystko co się dało - nie wiem czy zszedł już do zera ...chociaż nie .. pierwszy o tym się przekonał chyba jednak kolega Tłumik
  • Re: IC na steam. Autor: ~Ser [188.147.106.*]
    To do ilu spadnie 14,50 jak ktoś PiS?
  • Re: IC na steam. Autor: ~Ser [188.147.106.*]
    Pisał ma być
    skoro grywasz na kontraktach to musisz być kumaty gość .. :) :)

zerknij na rozkład wolumenu bardziej szczegółowy dla poszczególnych poziomów ceny od momentu odbicia - od minimów
    i sam wytypuj poziom :) :)
    nic Cię nie nauczy podanie cyfry "tu kup" czy "tu sprzedaj" więcej pożytku bedziesz miał na przyszłość jeśli sam bedziesz potrafił przeanalizować dany walor który Cie interesuje - pewnie dlatego na forum często próbuję prowokować do samodzielnego myślenia
    jak to się mówi lepiej dać komuś wędkę niż złowiona rybę :) :)

link

• Wypełnienie całego tematu w "trosce" o cudze portfele. Autor: ~lana [188.146.52.*]
    - Jak do tego momentu - bynajmniej- treść całego tematu,t o jakby "troska" o cudze pieniądze. W prawdzie zjawisko to dotyczy ok. 85% notowanych spółek (ich forów) ale jakoś dziwnie to wygląda dzisiaj w rekordowym okresie dla branży gamingowej.- Chciałoby się rzec ; głodu nie ukryjesz..
  • Re: Wypełnienie całego tematu w "trosce" o cudze portfele. Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2020-04-29 o godz. 21:02 ~lana napisał(a):
    > - Jak do tego momentu - bynajmniej- treść całego tematu,t o jakby "troska" o cudze pieniądze. W prawdzie zjawisko to dotyczy ok. 85% notowanych spółek (ich forów) ale jakoś dziwnie to wygląda dzisiaj w rekordowym okresie dla branży gamingowej.- Chciałoby się rzec ; głodu nie ukryjesz..

pod iloma nikami jeszcze bedziesz pisał ?? :) :) :) dodaj jeszcze ze trzy tylko postaraj sie wylogować na telefonie

Autor: ~simi [188.146.52.*] 2020-04-29 20:52
     Autor: ~lana [188.146.52.*] 2020-04-29 21:02
    Autor ~anieli [188.146.52.*] 2020-04-29 20:47

• Re: Wypełnienie całego tematu w "trosce" o cudze portfele. Autor: ~Ser [188.147.99.*]
    Ta spółka to MAB jak dobrze kojarze na swieczkach coś się dzieje na + mam już Gnb , ale ta wyrzuciłem do obserwacji ( obie nie zyskały na wzrostach Wig może teraz czas )
  • Re: IC na steam. Autor: ~Ser [188.146.224.*]
    Ghost ja prosty gracz do wczoraj miałem 60+ ty proponowała fut akcje bo depozyty mniejszy , dopiero wczoraj na zamknięciu K wzięłem
    Banki po mojemu zachowywały się prowzrostowo liczyłem na kontynuację dziś , KGHM PKN i Orlen wczoraj spadły co dawało szansę że odbiją dziś opłaci się 40+ suma miesięczna 100+ pkt tylko jednym
    I jestem zadowolony 3- zagrania w miejscu
    TBULL usrednilem , marna spółka , jak odłożenie raportu to ,,celowe zagranie,, to jeszcze poczekam i liczę że 14,oo około obroni
    Dla mnie dziś futW20 były proste do inwestycji na K
    Nie posiadam takiej wiedzy jak wy uczę się
    Pozdrawiam
  • Re: IC na steam. Autor: ~Ser [188.146.224.*]
    Sory za błędy
    odnośnie raportu mam swoje przemyślenia ale publicznie tego nie napiszę niestety ..
  • Re: IC na steam. Autor: ~Ser [188.146.161.*]
    Dzięki że jesteś - człowiek uczy się całe życie oby jak naj mniej na swoich błędach . Ja dbam tez o zdrowie - pakietem upadek Leman Braders - jak dobrze piszę,n nauczyłem się szanować pieniądze ,zdrowia nie kupisz ale małymi kwotami mnie ponosi Gnb mam do dziś
    Twoja spółka coś pisał. To zyskow życzę
    Do jutra
  • Re: IC na steam. Autor: ~Ser [188.146.161.*]
    Pamiętam Leman Braders
[x]
TBULL -4,65% 2,46 2026-05-20 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.