Opóźnienia w dostarczaniu przesyłek przez firmy kurierskie - bądź na bieżąco z komunikatami TIM, W związku z bardzo dużym wzrostem liczby przesyłek do obsługi możliwe są opóźnienia w dostawie paczek przez DPD i GLS. Jeśli przy śledzeniu przesyłki pojawia się komunikat „zarejestrowano dane przesyłki” (DPD) lub „nadawca nadał numer paczce” (GLS) i brak innych statusów, oznacza to, że paczka nie została przesortowana w sortowni spedytora i jej dostawa opóźni się. Oznacza to jednocześnie, że zamówienie zostało przez nas zrealizowane i wysłane – nie ma potrzeby ponownego jego składania. Spedytorzy pracują nad przywróceniem płynności dostaw. Przepraszamy za niedogodności i prosimy o cierpliwość i śledzenie statusów. Sprzedaż online to prawie 70% przychodów spółki.
sklepy nie dzwonią do kuriera bo mają "paczkę" do nadania jak Ty gdy sprzedasz coś na olx tylko załatwiają to kontraktowo, widocznie dotychczasowi już nie wyrabiają,
Ja to nie Woren Bafet mam tylko parę baniek ( pln nie $ ) ja uważam że to super inwestycji Ty kupuj inny papier ... czy ja mówię aby je ktoś kupował. ... HEJ
Kris kupowałem po 10 dlatego trochę żal ...tylko chce coś zarobić nie jestem jasnowidzem . Tim ma potencjał to moje zdanie ... 16 marca byłem na KOTELNICY BIALCZANSKIEJ na nartach uważałem że już wyżej nie będzie. A dziś to $$$$$ .. Więc moja intuicja KIEPSKA .. ALE ---Tim ----ONI KU... MUSZA UROSNAC.