mam nadcisnienie!! Selvita zawarla z NCBiR umowe na dofinansowanie projektu,ktorego celem jest stworzenie platformy badan fenotypowych opartej o technologie high-content screening z analiza za pomoca algorytmow sztucznej inteligencji (hiScAI) Technologia zostanie wykorzystana do odkrywania nowych lekow min.w chorobach neurozapalnych i zwloknieniowych. Projekt zostanie zrealizowany we wspolpracy z firma ARDIGEN ,ktora wykorzystujac technologie sztucznej inteligencji i narzedzia bioinformatyczne swiadczy uslugi w zakresie medycyny precyzyjnej. Calkowita wartosc netto projektu to 8.4mln zl,w tym 4,8 mln dofinansowania. Realizacja w ciagu 3 lat. Szczegoly na str.Selvity. Swietna sprawa. Duza synergia dla SEL i Ardigen.
Radził bym Ci trochę dokształcenia , wówczas może posiadł byś umiejętność czytania ze zrozumieniem ,a to czasem się przydaje i wtedy nie zadaje się głupich pytań .
radzilbys mi? naprawde? a moglbys laskawie poinformowac o swoim wyksztalceniu?
synku ,nieskromnie mam podejrzenie,ze gdybys na spolke z kuzynka studiowal na 3 uczelniach nie dasz rady zblizyc sie do mojego " doksztalcenia".A ten frazes " czytanie ze zrozumieniem" ma juz taka brode,ze jako wyksztalcony ekskluzywnie ,powinienes postarac sie o wlasna poetyke