• układ wolumenu Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    to jest rozkład wolumenu dla wykresu ceny od szczytu na 21 zł do chwili obecnej :
    link

to jest rozkład wolumenu dla wykresu ceny od dołka na 8,50 zł link

proszę o przemyślenie i wnioski merytoryczne wnioski :) :) może jakaś dyskusja się wywiąże :) dlatego wątek otwarty

• Re: układ wolumenu Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    ta czerwona łapka to komentarz ?? no to bardzo merytoryczny .. :) :) znaczy że mam zakończyć już dyskusje .. ?? no niestety nie da się wątku usunąć ... chyba że moderator to zrobi

no cóż ...nikt nie spróbował nawet wyrazić własnego zdania na ten temat to ja tez sie powstrzymam od skomentowania ..:) :)
  • Re: układ wolumenu Autor: ~byczek [212.180.223.*]
    hahaha, a w ostatnich dniach pisałeś na forum, że t-bull już cię nie interesuje ;) chyba na takiej samej zasadzie jak nikogo dzisiaj nie interesowało xtb :-D
  • Re: układ wolumenu Autor: ~borewicz07 [37.30.49.*]
    no tak Duchu, z wora do wora

• Re: układ wolumenu Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    nie ..:)
    zła interpretacja ..

brak zainteresowania więc nie ma sensu drążyć tematu ,,, kilka sesji i wyjaśnienie się ukaże samo :)
  • Re: układ wolumenu Autor: ~Anc [89.161.51.*]
    Ty i te twoje analizy o kant 4liter rozbite. Nic nie wnosisz tu.
    Dnia 2020-04-28 o godz. 07:09 ~Anc napisał(a):
    > Ty i te twoje analizy o kant 4liter rozbite. Nic nie wnosisz tu.

ja i te moje analizy rozbite o kant 4liter - nic nie wnoszące kompletnie (pokażmy co kolega nie chciał widzieć wiec zostało ukryte)

link
    tu jest moja interpretacja takiego układu pokazana aby lepiej to zobaczyć na układzie wolumenu od 38 zł do wczorajszej sesji :)

link

- kierunek

ci którzy chcą otworzą
    tych którzy nie chcą nie będzie raziło w oczy :) :)
  • Re: układ wolumenu Autor: nowu [159.205.222.*]
    *Ghost, dzięki za analizę. Tym razem pole manewru mam spore i paluszki się zagoiły ;)
  • Re: układ wolumenu Autor: ~Alldom [78.11.137.*]
    Żeby nie rozpisywać się to mamy powtórkę z historii.
    jednak 16 osób do dzisiaj się zainteresowało i obejrzało :) :)

tak bym to widział swoim okiem ... ale każdy może mieć inne spostrzeżenia :) :)

link

- kupićsprzedać

• Re: układ wolumenu Autor: ~Alldom [31.0.84.*]
    Ten kto obejrzał i podszedł do tego racjonalnie zapewne odetchnie dziś z ulgą. Myślę, że rozpracowaleś inwestorka i z jego inicjatywy pojawiła się część wpisów na forum o wzrostach, tak by przeciwdziałać negatywnemu scenariuszowi. Dziś i w najbliższych dniach kurs akcji tbl może zachowywać się różnie, bo tak naprawdę nie wiadomo co w trawie piszczy. Z przesunięcia daty raportu za 2019 r. wnioskuję, że owy raport jest tragiczny, bo nie widzę innego uzasadnienia. Dodatkowo, w następnym dniu roboczym po publikacji ww. raportu jest planowana publikacja raportu za I Q br.
    jedyny sposób aby oszukać wolumen to gra na paru rachunkach czyli 1 + 3 słupki na przykład ale to nieco ryzykowna zabawa bo jedną czy dwoma transakcjami KNF się nie zainteresuje ale większa ilość wyjdzie po zestawieniu transakcji nawet miesięcznych - zawsze ktoś może zgłosić dziwne zachowanie kursu
    zabawa raczej dla bardzo dobrych specjalistów i na tej spółce raczej mało prawdopodobne bo tu jest "inwestorek" z kieszonkowym od taty :) :) w dodatku pilnie śledzący i czytający forum :) :) no cóż jaki walor taki spekulant :) :)
  • Re: układ wolumenu Autor: ~borewicz07 [37.30.52.*]
    no właśnie,
    praktyki polegające po raz kolejny na niepublikowaniu raportu rocznego w wyznaczonym czasie powodują brak zaufana do spółki

przedmówca ma rację - inwestorek posiada wiedzę z pewnej ręki
  • Re: układ wolumenu Autor: ~stefan [5.173.80.*]
    Dnia 2020-04-29 o godz. 09:56 ~borewicz07 napisał(a):
    > no właśnie,
    > praktyki polegające po raz kolejny na niepublikowaniu raportu rocznego w wyznaczonym czasie powodują brak zaufana do spółki
    >
    > przedmówca ma rację - inwestorek posiada wiedzę z pewnej ręki

Jeśli tak uważasz to również napisz do KNF-u - a może lubisz być okradanym ?

nadal ktoś twierdzi że te ostatnie sesje to było zbieranie ..??
    jednak stali bywalcy znają te szyfry z zakrytymi analizami .. 14 osób do dzisiaj obejrzało :) :) - może dzięki temu zmniejszyli stratę ...
    lub jej uniknęli
[x]
TBULL 0,77% 2,62 2026-03-31 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.