• kto jest tak zarobiony że ciągle sypie akcjami? Autor: ~alfi [37.47.101.*]
    jak myślicie kto tak wali non stop akcjami aby tylko nie wyskoczyły ponad przyjęty pułap ceny?
    czyżby jednak wyniki znowu miałyby być kiepskie lub bardzo kiepskie?
  • Re: kto jest tak zarobiony że ciągle sypie akcjami? Autor: ~Jaja [31.0.66.*]
    Oczywiście że będą kiepskie. Czego wy się spodziewacie po wynikach jak tu dopiero od marca się coś dzieje pozytywnego. W najlepszym wypadku zamkną rok 2019 na zero, ale spodziewałbym się raczej straty. Co wy się tymi wynikami tak podniecacie? Na jakiej podstawie oczekujecie zysków? Ja nie widzę żadnych podstaw do tego.
  • Re: kto jest tak zarobiony że ciągle sypie akcjami? Autor: ~ff [37.47.65.*]
    tak kiepskie to będą ale czy przypadkiem nie będą one bardzo złe lub może tragiczne ? Zobaczcie jak cały gaming odbił (playway, creepyjar, bloober, jujube, cherry , movie games, ultgames i długo by jeszcze wymieniać). Nie wszystkie te spółki mają jakieś świetne wyniki a jednak w ostatnim miesiącu często i gęsto porobiły 100% i więcej a tu cały czas takie grzebanie się w g..nie.
  • Re: kto jest tak zarobiony że ciągle sypie akcjami? Autor: ~borewicz07 [37.30.56.*]
    inwestorzy/gracze/spekulanci omijają Tbulla jak celebryci Mongolię, niestety

• Re: kto jest tak zarobiony że ciągle sypie akcjami? Autor: ~alif [37.47.65.*]
    i standardowo - prawie 3 dni mozolnie rośnie od 15,70 do 16,90 , przychodzi ostatnia godzina handlu w 3.dniu i sru dwoma zleceniami i znowu mamy 15,50
    BRAWO TBULL, BRAWO AKCJONARIUSZE, BRAWO WŁAŚCICIELE
  • Re: kto jest tak zarobiony że ciągle sypie akcjami? Autor: ~bebe [37.47.231.*]
    https://www.parkiet.com/Byki-i-niedzwiedzie-tygodnia/304279993-Niedzwiedzie-czyli-trzy-spolki-ktorym-grozi-przecena-akcji-Bank-Millennium-CCC-i-T-Bull.html
  • - trollowanie Autor: ~misto [37.30.3.*]
    Naiwne albo tempe trolowanie.
    Wystarczyło spojrzeć-uwzględnić mikroskopijne obroty, by nie projektować treści o bogatym sypaczu akcji. Zwyczajne wykorzystywanie ciszy informacyjnej na skupowanie bez wywoływania bodźców zakupowych.
  • Re: - trollowanie Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2020-04-28 o godz. 19:51 ~misto napisał(a):
    > Naiwne albo tempe trolowanie.
    > Wystarczyło spojrzeć-uwzględnić mikroskopijne obroty, by nie projektować treści o bogatym sypaczu akcji. Zwyczajne wykorzystywanie ciszy informacyjnej na skupowanie bez wywoływania bodźców zakupowych.

i na tym polega handel na giełdzie każdy widzi co innego :) :)
    z trolowaniem mogę sie zgodzić ale ze skupowaniem już się nie zgodzę

dla mnie to była perfidna dystrybucja z utrzymywaniem kursu na zyskownym poziomie .. dzisiejsze zamknięcie sesji to 15,65 - 15,60 przy wolumenie prawie 18 tys (te 10 szt to se może wsadzić w .....jak wiele podbić przez ostatnie sesje 5 - 10 szt )
    naspałem była z premedytacją bo myślę że dzisiejsza końcówka sesji oznacza koniec zabawy co potwierdza raport po sesji o przesunięciu terminu - myślę że już jutro kurs to zweryfikuje kto miał rację (zawsze mogę się mylić :) :) )
    i teraz posypie się hejt jak zawsze ..:) :)
  • Re: - trollowanie Autor: ~borewicz07 [37.30.50.*]
    Dnia 2020-04-28 o godz. 20:32 ghost-man napisał(a):
    > Dnia 2020-04-28 o godz. 19:51 ~misto napisał(a):
    > > Naiwne albo tempe trolowanie.
    > > Wystarczyło spojrzeć-uwzględnić mikroskopijne obroty, by nie projektować treści o bogatym sypaczu akcji. Zwyczajne wykorzystywanie ciszy informacyjnej na skupowanie bez wywoływania bodźców zakupowych.
    >
    > i na tym polega handel na giełdzie każdy widzi co innego :) :)
    > z trolowaniem mogę sie zgodzić ale ze skupowaniem już się nie zgodzę
    >
    > dla mnie to była perfidna dystrybucja z utrzymywaniem kursu na zyskownym poziomie .. dzisiejsze zamknięcie sesji to 15,65 - 15,60 przy wolumenie prawie 18 tys (te 10 szt to se może wsadzić w .....jak wiele podbić przez ostatnie sesje 5 - 10 szt )
    > naspałem była z premedytacją bo myślę że dzisiejsza końcówka sesji oznacza koniec zabawy co potwierdza raport po sesji o przesunięciu terminu - myślę że już jutro kurs to zweryfikuje kto miał rację (zawsze mogę się mylić :) :) )
    > i teraz posypie się hejt jak zawsze ..:) :)

posypie to się jutro kurs
  • Re: kto jest tak zarobiony że ciągle sypie akcjami? Autor: ~Olo [31.0.65.*]
    Czyli zawieszą znowu notowania za brak raportu w terminie tak jak w zeszłym roku
  • Re: kto jest tak zarobiony że ciągle sypie akcjami? Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    NIE ,,, nie maja prawa wszystko jest zgodnie z zaleceniami podali info wcześniej o późniejszej publikacji
  • Re: kto jest tak zarobiony że ciągle sypie akcjami? Autor: ~alif [37.47.65.*]
    kolejny dzień i wielkie brawa dla sypiącego i na pewno też mocno zarobionego na akcjach perły!!
    Czyżby dziś już okolice 15,20 a może 15 , a może 14,50 lub 14 ?
  • Re: kto jest tak zarobiony że ciągle sypie akcjami? Autor: ~Ser [188.147.36.*]
    W co oni grają - teraz przed nami pobrania w maju 15ego , potem raport roczny i pierwszy kw. Ciekawe
  • Re: kto jest tak zarobiony że ciągle sypie akcjami? Autor: ~ff [31.0.65.*]
    Droga na 13,50 otwarta
[x]
TBULL -2,16% 2,72 2026-01-07 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.