Widzę że już nie macie co pisać, szukacie byle czego i łapiecie się byle czego wróżąc a może to a może tamto, zapakowaliscie pod korek a teraz jeden drugiemu słodzi jak to będzie cudownie jak to zarobimy , daj wam Boże by tak było, inaczej nawet popiół nie zostanie. Zribią was jak na WW3, Gry Event, Kursk, i innych śmieciach które są nic nie warte
Dnia 2020-04-25 o godz. 17:02 ~earthquake napisał(a): > Widzę że już nie macie co pisać, szukacie byle czego i łapiecie się byle czego wróżąc a może to a może tamto, zapakowaliscie pod korek a teraz jeden drugiemu słodzi jak to będzie cudownie jak to zarobimy , daj wam Boże by tak było, inaczej nawet popiół nie zostanie. Zribią was jak na WW3, Gry Event, Kursk, i innych śmieciach które są nic nie warte
A czego niby ja się łapię pisząc ze nie będzie Drifta21 na premierze nowego xboxa? nie bardzo rozumiem.
Haha przebicie. Od ponad tygodnia są wzrostu kompletnie nie uzasadnione, a chcesz przebić 4 zł? Kiedy będzie wczesna wersja gry dostępna? Za dwa, trzy tygodnie?
Zobaczcie jak zabawnie to wygląda jak ciągle o korekcie piszecie. Od 3.15 o tym ciągle słysze a kurs ciągle do góry.. nawet jak kiedyś będzie to poniżej 3.5,3.6 już nie spadnie. Trzeba było brać a nie gadać.
P.S. ciągle jest czas na kupno, jeszcze sporo przed nami
W poniedziałek sprzedaję wszystko po PKC, bo podobno inna spółka, coś tam zapowiedziała, nie wiadomo kiedy będzie, ale mają kilka baniek straty, więc warto się załadować pod korek.
Jakby ktoś nie złapał ironii to był żart. Jak ECC przebije 4 zł to dokupuję i uśredniam w górę. Zrobiłem to już przy 3 zł, kiedy kolkowicze wyrzucali i dostali srogie lanie.
drifta robią już od 2016 roku w listopadzie 2019 wypuścili takiego gniota że aż play way się przeraził a wy myślicie że w pół roku zrobią gre która powali ludzi na kolana !!!. patrzcie na fakty a nie na ludzi którzy kupują plotki sprzedają fakty, po ogłoszeniu EA lub pokazaniu gry nie będzie tutaj co zbierać.
wejdż jeden z drugim na steam i sam pomyśl czy to co widzisz powali ludzi na kolana. Nie wspominając że EA ma być na wiosne jest już maj a marketingu jak nie było tak nie ma
Wujku idź już spać.
Pol roku to kupa czasu, Drift jest pod skrzydłami 505 Games, nie wiem czy masz pojęcie czym jest 505 games.
Sprzedałeś i teraz nagnaisz?
Takie czasy się skończyły hehehe nikt Ci nie uwierzy w takie głupie wpisy jakimi operujesz. Przed premierą będzie taka petarda, że będziesz jadem pluł, że sprzedałeś :D a to już za chwilunie.. Tiktaktitak tik tak
Jest wielu chętnych na akcje ECC przy 3 zeta ciężko było coś łyknąć . Teraz sypia niecierpliwi ale sadze ze już to zrobili . Teraz znowu będzie ciężko coś kupić , sam cały czas łykam na long . To super spółka bardzo nie dowartościowana . Myśle ze tu będzie bardzo szybko 6-8-10 zeta . Nie raz to już widziałem .
Jak troszke siedzisz to pewnie pamiętasz Get Even kto był wydawcoą , Sam NAMCO jak dobrze pamiętam wszyscy sikali i jak się to skończyło,
Play Way był wydawcą i co się stało Jak wzieli drifta do testów to się załamali, nie naganiaj ludzi bo wielu z nich wpakowało sporo kasy wierząc w to co im piszecie
Jak siedzisz troche na GPW to wiesz czym się kończy taka euforia na forum bankiera Wójek Dobra Rada już to przeżył i wie jak się to skończy,
Proponuje zacząć naukę od języka polskiego potem zabrać się za giełdę. Zyski są? Są. Dotacja jest? Jest. 505 zapłacił za prawa do wydania kilka mln? Zapłacił. Drift w drodze.
Ludzie pomyślcie trochę co tu się będzie działo..
Jak było po 2.4 to tylu spadkowiczów nie było, poleciało na 3.9 (to dopiero początek) a już tu się zleciała masa korekciarzy i wujków dobra rada co cudzy kapitał chcą chronić
ŻENADA.....
A co do przesunięcia tamtej premiery to każdy ma swoje zdanie. Twoja opinia Twoje prawo ja mam zupełnie inną, zwłaszcza że w espi o tym wtedy pisali, al daruje sobie wyjaśnianie tego tutaj
Jarko, zyski są owszem, ale firma wyceniana na 80 mln. Już raz zrobiła wszystkich w konia. Ostra wyprzedaż i po kilku sesjach info o przełożeniu premiery. Teraz wciąż żadnych informacji, sądzę że was ubierają. Cena 2 -2,5 jest ok ale 4 zł uwzględnia już zysk z sprzedaży gry!!!
Człowieku to jest spółka gamingowa, co Ty chcesz w niej brać pod uwagę jak nie zyski z gier ? Wystarczy że każdy kto ma te grę na Steamie na liście życzeń i co 10 gracz CMS kupi grę w pierwszym tygodniu to już wyjdą na prawie zero. Co więcej grę w EA wypuszcza się często po to zeby zdobyć dodatkowe środki na rozwój gry, a nie żeby od razu zarobić miliony. Nie wiem jak spółka myśli o Azji ale jeśli gra będzie miał japońską koreańską chińską wersję językową to sprzeda się ta gra w milionach egzemplarzy bo nie dość że są to najwięksi fani gier to zarazem najwięksi fani driftu.
Druga sprawa. W piątek ktoś kupił 200k akcji. Czy uważa ktoś że wchodzi w ciemno z takim kapitałem ? Nie oszukujcie się. My wszyscy tu razem nie mamy tyle akcji ECC. Więc dla mnie to jest proste ktoś wszedł za 3.5. I taniej nie odda.
Brawo, odkryłeś Amerykę. Patrz czy akcje się rozdrobniły czy przeszły w całości.
Odpowiedz: przeszły w całości.
Wniosek: nie ma żadnego karmienia ulicy o czym tak piszecie, póki co ulica nie daje popytu, bo czeka na info, przyjdzie info to się pozabijacie o te akcje, a grubasy już ręce zacierają.
Ale Ty dobrze o tym wiesz tylko chcesz wywołać spadki takimi postami żeby taniej kupić.