• Termowizja i podczerwień Autor: ~Seb [31.182.179.*]
    https://businessinsider.com.pl/finanse/handel/kamery-termowizyjne-wytropia-chorych-w-centrach-handlowych-rzad-stawia-warunki/t1vqvs4
  • Re: Termowizja i podczerwień Autor: ~Kuba [87.248.85.*]
    Czyli ruszamy po VIGOSYS ?
  • Re: Termowizja i podczerwień Autor: ~Coś [31.0.46.*]
    Jeszcze nie. Póki co Merlin, Verbicom, Optizen, a za kilka tygodni Vigo.
  • Re: Termowizja i podczerwień Autor: ~swiss [188.155.99.*]
    oni termowizje ,zreszta majac racje,olali.tych pare kamer ktore sprzedawali nie oplacalo sie produkowac.
    Termowizja w zwiazku z covid-2 niczego nie rozwiazuje.Za pare chwil pojawia sie na lotniskach np. szybkie testy.Kamery sa prosciutkim rozwiazaniem i Chinczycy moga zarzucic rynek taniocha.Zarobic mozna tylko na tym czego nie potrafia inni.
  • Re: Termowizja i podczerwień Autor: ~coś [31.0.45.*]
    Czyli odwołuję hossę, można się rozejść.
  • Re: Termowizja i podczerwień Autor: ~swiss [84.253.38.*]
    Nie odwoluje niczego.Tzn.papier jest strasznie wyczerpujacy bo nie handlowalny.Z wora do wora animator i niewiadomo kto jeszcze.
    Gdy postanowia wywinduja na 480 w minute poniewaz tak naprawde po stronie sprzedazy sa "oni" sami.
    Jezeli chodzi o to co robia (kamery to zadna sztuka i zaden biznes) to nie maja za duzo konkurencji i to naprawde swiatowy poziom.Zastosowania tych (rozne ,nie wiem czy macie pojecie jak dziala detektor,polprzewodnik itp.) detektorow ,laserow itp. beda mialy miejsce w medycynie chociazby.monitorig gazow(oddech) w czasie rzeczywistym(niedotlenienie i takie tam)
    analiza antycial (laserem) przy roznych chorobach tez covid-19.Super szybki test.Nad tymi rzeczami pracuja juz grupy z EPIC
    (Hiszpanie).To sa rzeczy ,na ktorych beda zarabiac.
  • Re: Termowizja i podczerwień Autor: ~quote [195.54.187.*]
    Co tam kamery.
    Zobacz na kondycję spółki. Od 2015 nieustanny regularny wzrost kursu i bardzo dobre wyniki finansowe!
  • Re: Termowizja i podczerwień Autor: ~JA [195.54.188.*]
    Dokładnie!
    Dlatego też kupiłem. Spółka rozwijająca się.
[x]
VIGOPHOTN 0,37% 536,00 2025-10-07 15:35:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.