• Protektor x 2 Autor: ~Lucas [78.129.3.*]
    Gdyby ktoś dał wam gwarancje podwojenia waszych środków co najmniej 2 razy. Co zrobicie? Protektor to gwarancja tej obietnicy. Maseczki z certyfikatem medycznym to towar nie osiągalny w perspektywie kilku miesięcy, po ogłoszeniu Info w sprawie negocjowanych obecnie kontraktów Protektor wystrzeli. Nie z powodów spekulacji ale na podstawie osiąganych wyników finansowych. Polecam
  • Re: Protektor x 2 Autor: ~118 [94.254.168.*]
    Ja to wiem, czekam cierpliwie. Mają udziały w dwóch rynkach. Polsce i Niemczech. Zbyt gwarantowany na 100% produkcji. Pytanie tylko z jaką marżą? W Chinach wraca wirus, Europie szaleje i USA.
  • Re: Protektor x 2 Autor: ~tata [176.199.211.*]
    mam 20 k i wiem ze tutaj bedzie przebitka ok 300 /400 %,mam czas ,nie spieszy mi się nigdzie ,takich pieniędzy nie da mi żaden bank..zawsze byłem cierpliwy,i zawsze na tym dobrze wychodziłem ,można powiedzieć ze z giełdy żyję =/mam jeszcze Global Cosmed,...też go nikt nie chciał ,tez go skumulowałem na 30 k, ...pozdro i zdrówka dla wszystkich,nawet dla tych co akcji nie mają....ale ....kupią niebawem
  • Re: Protektor x 2 Autor: ~Daro [86.63.81.*]
    Jak to zrobiłeś z tym 20 k ? Chyba cały tydzień skupowałeś ? Ja mam tu symboliczny pakiecik ? Też mam Global Cosmed i mam nadzieję na szybki zarobek. Jeżeli chodzi o Protektora to myślę o zwiększeniu swojego portfele ale waham się czy nie wejść w pierwszej kolejności w PCC Exol. Protektor zanim odpali to jednak trochę czasu minie. Pozdrawiam
    Zapomniałem dodać ,PCC EXOL tez posiadam mały pakiecik ale zamierzam dużo zwiększyć ,spółka musi wzrosnąć na pewno ,myśle że przy 6 zł zastanowię się nad sprzedaniem ....pozdrawiam i spokojnej nocy
    Protektor mam kupiony w 2 pol lutego,po 3 z groszem z,spadł jeszcze nawet potem na chwilę na 2,54 ale dokupiłem ,nawet gdybym rok miał czekać sobie pomyślałem ,jeszcze nie było tej całej akcji z korona ,nie nie kupiłem akcji w 1 dzień jak piszesz ,obroty jakie są teraz to sam widzisz....żadne ,i takie spółki się właśnie kupuje i czeka ....to tyle ,pozdro
    Tak na marginesie to zastanawiam się czy PCC Exol nie będzie lepszą opcją w dłuższej perspektywie niż Glopal Cosmed. Fajnie że rośnie. Widać już było po wynikach za 2019 jak wychodzili na prostą. Pewnie ten rok będzie udany (wirus dał im teraz niezłego kopa), ale drugi Mercaton to raczej nie będzie. Raczej firmy o profilu PCC Exol czy Protektor powinny dać więcej zarobić. Mam więcej swojego kapitału w PGNIG i muszę chyba rzucić monetą na co się zdecydować. Spokojnej nocy. Pozdrawiam.
    Dzieki i wzajemnie ,pgnig w dłuższym czasie wróci na poprzednie poziomy ,czyli w Ok 5/6 zł ,przy c/z15 czy 16 ,trzeba trochę poczekać ,ale uważam ze inwestycja trafiona ,ze spokojem będzie plus ,pozdro
  • Re: Protektor x 2 Autor: ~Max [37.248.214.*]
    Ale tu cisza dzis. Wszyscy juz zakupy zrobili i czekaja na iskierke
    Witam. Trochę wykrakałem z tym PCC Exol. A tak jak pisałem, wybrałem Protektora zamiast Exol, choć się mocno wahałem, (chciałem dzisiaj kupić z rana ale za nisko się ustawiłem). Za to Global Cosmed ładnie rośnie. Planowałem go sprzedać i kupić tego PCC Exol jak zrównają się cenami - jak już pisałem wydaję mi się Exol bardziej atrakcyjny w dłuższej perspektywie. Pisałeś o 6 zł to jest całkiem realne. Raczej dla Globala ta cena nierealna ( 4 zł max. ) Jestem ciekawy twojej opini. Udanego dnia.
    Witam Daro,sorry że nic nie pisałem do tej pory,..Hmm sytuacja zrobiła się bardzo ciekawa,dziś sprzedałem Pcc exol i zwiększyłem wolumen GLC ,dokupujac po 2,30 ,czy dobrze?okaze się jutro ....myśle że nawet jak by na początku sesji trochę zjechało ,to intuicja mi podpowiada ze Tu będzie bardzo dobrze ,założenie?sprzedam przy Ok 10 /12 zł,wiem ...dla zwykłego inwestora do absurd ...dla mnie nie...poczekam ...mam czas ..No chyba ze po drodze coś się wydarzy ,ale nie sądzę żeby negatywnego ,protektora cały czas trzymam ,to moja perełka na potem,również miłego wieczorku... i zawsze spokój ,i zimna krew ,żadnych pochopnych ruchów ,wszystko wraca zawsze na swoje miejsce ....do jutra ,pozdro
  • Re: Protektor x 2 Autor: ~Daro [5.173.248.*]
    Witam. Nie...no spoko, istnieje jeszcze inne życie poza forum. Faktycznie ciekawie. Glc mnie dzisiaj mega zaskoczył, chyba go nie doceniam. Trzymam i już nie dobieram śr. 1,58 choć ciągłe się zastanawiam gdzie jest moja cena do wyjścia. Chyba muszę podnieść swoje oczekiwania co do Glc. A ja dzisiaj kupiłem mały pakiecik Pcc Exol. Myślałem że to już i jak się w południe z "korekcił" to go trach. A tu na koniec niemiła niespodzianka. Ale nasz Protektor dzisiaj coś zaszalał z obrotami. Coś się szykuję. Nie ukrywam że jeszcze bym chętnie odkupił....może trochę niżej. Czas pokaże. Spokojnej nocy.
  • Re: Protektor x 2 Autor: ~Max [37.248.214.*]
    Tu dziś ktoś się bawił w kup nizej i sprzedaj wyzej ale na końcu sesji ktoś mu część zabawek pozabierał. To było widać jak na dłoni i chyba zeczeło irytować. Kolejny kraj wprowadza obowiazek noszenia masek jutro powinno to dac odzwierciedlenie w kursie akcji
    Pytanie, czy to z nudów, czy może chęć do zmiany ilości posiadanych akcji.
  • Re: Protektor x 2 Autor: ~Max [31.0.66.*]
    Tylko dla pieniędzy robi sie takie zagrywki ale mam nadzieje ze juz stracil pare sztuk i skonczylo sie lapanie groszy
  • Re: Protektor x 2 Autor: ~Jurek [5.173.49.*]
    Obowiązek noszenia maseczek w Belgii .
    Jak ta spółka wreszcie ruszy to będzie jak na mercator .
  • Re: Protektor x 2 Autor: ~Max [31.0.66.*]
    Obym nie zapeszyl ale ruszamy powoli
    Dziwne uczucie....mam akcję ale się nie cieszę. Liczyłem że jeszcze dokupie.
  • Re: Protektor x 2 Autor: ~argos [31.1.94.*]
    Jeszcze masz szanse aż tak dużo nie urosło by nie można było dokupić.
    Ja jeszcze dziś kilka sztuk zebrałem
    Czekałem cierpliwie cały dzień i pod koniec wczorajszej sesji jeszcze dokupilem. Teraz już może rosnąć. Ale ktoś tu ładnie trzyma ten kurs na łańcuchu. Górne widły powąchane i do budy.
  • Re: Protektor x 2 Autor: ~argos [37.249.129.*]
    A ja dziś tak czytam o odmrażaniu gospodarki i niech mi ktoś odpowie
    ile można używać jednej maseczki w przypadku gdy nie chodzimy
    tylko do sklepu dwa trzy razy w tygodniu jak to miało miejsce do tej pory???
    Tylko że Protektor dopiero chce rozpocząć produkcję masek - pytanie kiedy przejdzie do działania. Ale z drugiej strony pewnie jak już zacznie to pewnie będą to wysokiej jakości, wyspecjalizowane produkty skierowane pod konkretne instytucję. I to bedzie czas Protektora. Tylko oby oni tego nie przespali.
  • Re: Protektor x 2 Autor: ~Mig [188.146.185.*]
    Jak zacznie produkować maseczki, to się pandemia skończy, cały finał, zarządzanie nie udolne tragedia,
  • Re: Protektor x 2 Autor: ~Łukasz [89.64.20.*]
    Produkcja maseczek już się odbywa.
    Jak to dobrze trochę ponarzekać (:
[x]
PROTEKTOR 0,00% 1,40 2026-05-08 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.