Fajnie ze jest ten maly batonik 50tys na S bo dzieki temu mozna taniej dobierac stojac po lewej na K i tak tez dokupuje sobie po coraz nizszych cenach od kilku dni :D niedlugo i tak po 10zeta opchne jak dadza info o sprzedarzy 215mieszkan i zysku kilka mln z tego tytulu wtedy sie pozabijaja o akcje znow, a ten co stoi na S albo jest glupi bo sie moze w kazdej chwili pozbyc akcji po niskiej cenie albo mega ryzykant z niego wiedzac ze ktos moze mu w sekunde wziasc ten pakiecik jakby chcial, ale moze zbiera razem ze mna nizej od drobnicy, a moze to desperat i chce sprzedac te akcji nawet w tej cenie zamiast poczekac na duzo wyzsza - moze nie ma tyle czasu, mze ma kredyt na glowie itp i musi opylic. Jego sprawa, ja sie ciesze dzieki niemu udalo sie dobrac po 1,50 w zeszlym tygodniu, a moze i po 1zl ktos mi sypnie w tym tygodniu fajnie by bylo i czekam dalej na 10zeta :)
Wystarczy rozebrać batonika na 1,48, jutro pewnie bedzie na 1,4 i po zabawie. tylko dziwi mnie fakt, że gościu od miesiąca sprzedaje chyba 60 tys akcji, i idzie jak krew z nosa. Niema nikogo kto uważa , że to okazja, bo spółłka nie grana to poco kupować? Teraz kupuje sie spółki modne . Ale ja jutro trochę podgryzę tego batonika. Jak zwały na rynku nie bedzie to spokojnie w wakcje te 2,5-3 zobacymy
3zl bylo niedawno i moglem wszystko sprzedac ale tego nie zrobilem i jak bedzie tyle to tez nie sprzedam ok 8zl mnie interesuje, jestem cierpliwy i uparty np na takim Termo2Power juz 3lata czekam i usredniam w dol :D