Cóż za wzrosty i obroty. Tzw. "szok i niedowierzanie". Może dlatego, że dużo informacji pojawiło się w necie na temat ostatniej umowy i może to jest przyczyna.
Ps1 Jak pamiętam to niektórzy za "cyfrę" chcieli ponoć coś tu odkupić :) Ps2 Ale żeby nie było zbyt różowo - niestety w PLI np w pon może być równie dobrze -10%, przy obrocie 100 sztuk :(
po pierrwsze to nie zakładaj takich głupich tytułów, po drugie zaś: cyt ''Ale żeby nie było zbyt różowo - niestety w PLI np w pon może być równie dobrze -10%, przy obrocie 100 sztuk :'' na pewno nie za pomocą 100 sztuk to się nazywa siła względna i o ile można podnieść walor właśnie taka liczbą, to już zwalić o wiele trudniej bo są chętni na spore ilości na minusie a zresztą, absurd wycen musi kiedyś mieć swój koniec takie oglądanie się jeden na drugiego to jakiś defetyzm decyzyjny... a ty kolego, zamiast o 100 sztukach rozprawić, to ładuj do wora, kiedyś chwaliłeś się chyba sporymi możliwościami popytowymi!
No i doładowałem do pełna. Teraz czekam na wybicie na które czekamy tu już od bardzo dawna. A tytuł ? akurat całkiem adekwatny do typowego dziennego obrotu na PLI. Poza tym trochę dystansu mieć trzeba.
Ja dalej z boku , dla pocieszenia spółka Medyczna o której pisałem i była warta dokładnie tyle co pli jest warta już prawie 3 x tyle :) buduje kapitał na powrót