• Asparuch Autor: ~Pioter [89.74.50.*]
    O te technologie spaceX ci chodziło co będą spartować od Elona Musk?. Pamiętasz pisałeś
  • Re: Asparuch Autor: ~Mat [5.173.28.*]
    Klasztor jak Pan Duda w otwarte karty gra....
    Buahaha
  • Re: Asparuch Autor: ~Asparuch [23.105.170.*]
    Na nic, to osocze płynonce. Na nic. Na nic te dni i noce. Na nic. Bendzie donżenie do zera i wszysdkich was zponiewiera
    a kto nie sprzedał ten teraz będzie łzy z oczu przecierał...
  • Re: Asparuch Autor: ~klasztor [92.119.177.*]
    na weekend alkohol o dopuszczeniu pozostałego papieu na NC o debiucie zapomnijta na jakiś czas
    pijcie dużo alkoholu i zagryzajcie kiełbasą a kowid wosnie zmoże pozdrawiam
  • Re: Asparuch Autor: ~Mat [94.254.184.*]
    Hahaha to znaczy ze jak to dopuszczą to te 7 gr o ktorych klasztor pisał pęknie jak zapałka, wartosc jednej akcji to 3 gr... nie zapominajmy o tym
  • Re: Asparuch Autor: ~nk [109.207.108.*]
    W końcu dobre wieści, ja wywaliłem część papieru już dawno i czekam na lepsze ceny bo te będą na 100% kto tego nie wie ten tankuje teraz niecierpliwie zamiast czekać.
  • Re: Asparuch Autor: ~MakronFun [194.59.249.*]
    Tak zachwalaliście ja po 25 gr tankowałem co teraz?
  • Re: Asparuch Autor: ~vasko [185.104.184.*]
    Jeszcze możesz sobie część sprzedać a za kasę potem kupić po 3 gr.
    ja jestem pusty od dawna ale głodny jestem tych akcji długo już czekam ślinka cieknie klasztora znam osobiscie i wiem że on nigdy się nie myli XDXD
  • Re: Asparuch Autor: ~MakronFun [185.189.113.*]
    3 gr? jakim cudem to możliwe?
    ja się pytam jakim cudem?
  • Re: Asparuch Autor: ~klasztor [23.105.170.*]
    popatrz ile jest udziałów przyjacielu i policz ile wychodzi na jedną akcję skoro jest taka a nie inna kapitalizacja. Wejdzie papier do ogrotu to rynek odpowiednio wyceni to nie jest powiedziane że musi być 003 ja myślę że dołek będzie 007 albo 005 obserwujce
  • Re: Asparuch Autor: ~MakronFun [37.120.136.*]
    dobrze ze te swięta były bez rodziny... w wigilię jeden temat przy stole to moja porażka na giełdzie i stracone pieniądze na dom jak tu spadnie na 3 gr to ja się powieszę, miejcie to na uwadze plis.
  • Re: Asparuch Autor: ~Mat [94.254.184.*]
    Zawsze możesz pomyslec o tych frajerach co się po 1.4 zl dali ubrac na alejce
  • Re: Asparuch Autor: ~Pioter [173.44.36.*]
    Jak cena spadnie na 3 grosze to się obkupie bo mam kase w razie Wu
  • Re: Asparuch Autor: ~NK [109.207.108.*]
    Nie ma wsparcia ze strony spółki, jedna prezentacja i można wywalić kurs na 25 gr i tam można coś jeszcze opyulić
    ale jak widać nikt ze spółki nie raczy się postarać by coś się działo ciekawego
    kiszonka
  • Re: Asparuch Autor: ~Technik-AT [212.103.49.*]
    Jeżeli teraz nie odbije to można liczyć że znowu spadnie na 10 gr

link
  • Re: Asparuch Autor: ~Gordon [185.217.68.*]
    Kipas pośmiewisko bananowej ubrał ludzi po 25 gr i od 3 lat wieszczy że to perłą a tak serio to spółka nic w sobie nie ma i teraz się wszystkim oczy otworzą a czy niko cwel będzie w stanie oddać kasę oszukanym????

w skrócie sprawa wygląda tak:

niko kipas vel [a-z A-Z 0-9] jest autorem kuriozalnego forum.....
    Ogólnie znana teza głosi, iż użytkownika może rozpraszać zrozumiała zawartość strony, kiedy ten chce zobaczyć sam jej wygląd. Jedną z mocnych stron używania Lorem Ipsum jest to, że ma wiele różnych „kombinacji” zdań, słów i akapitów, w przeciwieństwie do zwykłego: „tekst, tekst, tekst”, sprawiającego, że wygląda to „zbyt czytelnie” po polsku. Wielu webmasterów i designerów używa Lorem Ipsum jako domyślnego modelu tekstu i wpisanie w internetowej wyszukiwarce ‘lorem ipsum’ spowoduje znalezienie bardzo wielu stron, które wciąż są w budowie. Wiele wersji tekstu ewoluowało i zmieniało się przez lata, czasem przez przypadek, czasem specjalnie...
  • Re: Asparuch Autor: ~src [38.95.108.*]
    Dnia 2020-04-24 o godz. 13:50 ~Gordon napisał(a):
    > Kipas pośmiewisko bananowej ubrał ludzi po 25 gr i od 3 lat wieszczy że to perłą a tak serio to spółka nic w sobie nie ma i teraz się wszystkim oczy otworzą a czy niko cwel będzie w stanie oddać kasę oszukanym????
    >
    > w skrócie sprawa wygląda tak:
    >
    > niko kipas vel [a-z A-Z 0-9] jest autorem kuriozalnego forum.....
    > Ogólnie znana teza głosi, iż użytkownika może rozpraszać zrozumiała zawartość strony, kiedy ten chce zobaczyć sam jej wygląd. Jedną z mocnych stron używania Lorem Ipsum jest to, że ma wiele różnych „kombinacji” zdań, słów i akapitów, w przeciwieństwie do zwykłego: „tekst, tekst, tekst”, sprawiającego, że wygląda to „zbyt czytelnie” po polsku. Wielu webmasterów i designerów używa Lorem Ipsum jako domyślnego modelu tekstu i wpisanie w internetowej wyszukiwarce ‘lorem ipsum’ spowoduje znalezienie bardzo wielu stron, które wciąż są w budowie. Wiele wersji tekstu ewoluowało i zmieniało się przez lata, czasem przez przypadek, czasem specjalnie...

Gordon serio jesteś prawolem? jeszcze lewackim?
  • Re: Asparuch Autor: ~src [208.78.41.*]
    Dnia 2020-04-24 o godz. 11:58 ~MakronFun napisał(a):
    > Tak zachwalaliście ja po 25 gr tankowałem co teraz?

sprzedałeś? ostatnia okazja w tej cenie, potem możesz żałować ;)
    nie zastanawiaj się
[x]
PLANETB2B 8,33% 0,07 2026-05-19 15:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.