Na nic, to osocze płynonce. Na nic. Na nic te dni i noce. Na nic. Bendzie donżenie do zera i wszysdkich was zponiewiera a kto nie sprzedał ten teraz będzie łzy z oczu przecierał...
na weekend alkohol o dopuszczeniu pozostałego papieu na NC o debiucie zapomnijta na jakiś czas pijcie dużo alkoholu i zagryzajcie kiełbasą a kowid wosnie zmoże pozdrawiam
W końcu dobre wieści, ja wywaliłem część papieru już dawno i czekam na lepsze ceny bo te będą na 100% kto tego nie wie ten tankuje teraz niecierpliwie zamiast czekać.
Jeszcze możesz sobie część sprzedać a za kasę potem kupić po 3 gr. ja jestem pusty od dawna ale głodny jestem tych akcji długo już czekam ślinka cieknie klasztora znam osobiscie i wiem że on nigdy się nie myli XDXD
popatrz ile jest udziałów przyjacielu i policz ile wychodzi na jedną akcję skoro jest taka a nie inna kapitalizacja. Wejdzie papier do ogrotu to rynek odpowiednio wyceni to nie jest powiedziane że musi być 003 ja myślę że dołek będzie 007 albo 005 obserwujce
dobrze ze te swięta były bez rodziny... w wigilię jeden temat przy stole to moja porażka na giełdzie i stracone pieniądze na dom jak tu spadnie na 3 gr to ja się powieszę, miejcie to na uwadze plis.
Nie ma wsparcia ze strony spółki, jedna prezentacja i można wywalić kurs na 25 gr i tam można coś jeszcze opyulić ale jak widać nikt ze spółki nie raczy się postarać by coś się działo ciekawego kiszonka
Kipas pośmiewisko bananowej ubrał ludzi po 25 gr i od 3 lat wieszczy że to perłą a tak serio to spółka nic w sobie nie ma i teraz się wszystkim oczy otworzą a czy niko cwel będzie w stanie oddać kasę oszukanym????
w skrócie sprawa wygląda tak:
niko kipas vel [a-z A-Z 0-9] jest autorem kuriozalnego forum..... Ogólnie znana teza głosi, iż użytkownika może rozpraszać zrozumiała zawartość strony, kiedy ten chce zobaczyć sam jej wygląd. Jedną z mocnych stron używania Lorem Ipsum jest to, że ma wiele różnych „kombinacji” zdań, słów i akapitów, w przeciwieństwie do zwykłego: „tekst, tekst, tekst”, sprawiającego, że wygląda to „zbyt czytelnie” po polsku. Wielu webmasterów i designerów używa Lorem Ipsum jako domyślnego modelu tekstu i wpisanie w internetowej wyszukiwarce ‘lorem ipsum’ spowoduje znalezienie bardzo wielu stron, które wciąż są w budowie. Wiele wersji tekstu ewoluowało i zmieniało się przez lata, czasem przez przypadek, czasem specjalnie...
Dnia 2020-04-24 o godz. 13:50 ~Gordon napisał(a): > Kipas pośmiewisko bananowej ubrał ludzi po 25 gr i od 3 lat wieszczy że to perłą a tak serio to spółka nic w sobie nie ma i teraz się wszystkim oczy otworzą a czy niko cwel będzie w stanie oddać kasę oszukanym???? > > w skrócie sprawa wygląda tak: > > niko kipas vel [a-z A-Z 0-9] jest autorem kuriozalnego forum..... > Ogólnie znana teza głosi, iż użytkownika może rozpraszać zrozumiała zawartość strony, kiedy ten chce zobaczyć sam jej wygląd. Jedną z mocnych stron używania Lorem Ipsum jest to, że ma wiele różnych „kombinacji” zdań, słów i akapitów, w przeciwieństwie do zwykłego: „tekst, tekst, tekst”, sprawiającego, że wygląda to „zbyt czytelnie” po polsku. Wielu webmasterów i designerów używa Lorem Ipsum jako domyślnego modelu tekstu i wpisanie w internetowej wyszukiwarce ‘lorem ipsum’ spowoduje znalezienie bardzo wielu stron, które wciąż są w budowie. Wiele wersji tekstu ewoluowało i zmieniało się przez lata, czasem przez przypadek, czasem specjalnie...