Mało tego było Kolego. Chciałem wziąć więcej tego towaru w dobrej cenie a tu lipa z Twojego gotowania, tylko jakieś popłuczyny. Mnie degustacja nie interesuje tylko poważny posiłek. Dlatego jak gotujesz to nastaw większy kocioł a nie garnuszek.
No i teraz ładne widać od 2020-04-23 kurs spadł o ponad 20% !!!!!!!!!!!!!!!
Uwaga z gotową żabą bardzo słuszna. Sukcesywnie spada i będzie spadać. Możecie sobie nazywać takich jak ja trolami ale wy jesteście dopiero trolami wzrostowymi i mydlicie ludziom oczy, że to urośnie i niech czekają aż kurs spadnie na samo dno.
40-50k akcji w obrocie przez ostatnie parę sesji, przerzucacie jak sądzę koledzy z wora do wora, małymi wolumenami dołujecie kurs o parę oczek dziennie, wzbudzacie niepewność - ciekawa gra, pewnie ktoś się na to złapie - ale ma parę problemów - już tak zdołowaliście, że mało kto w tych pieniądzach sprzedaje, co najwyżej se poprzerzucacie między sobą - a po drugie coraz więcej osób będzie Wam wchodziło w paradę i brało za darmochę. A po raporcie za maj, albo czego Boga ducha winnym akcjonariuszom życzę - jakimś ciekawym info na ESPI będzie po ptokach. I będzie momentalnie 32PLN+ bo nie po to ludzie brali po 25-30, żeby po takim czekaniu ze stratą oddać.
pomiotekkłopotek sam jesteś trol i ti wzrostowy na takich ludzie tracą kasę, jak do czerwca spadnie do 10-12 zł to też będziesz pisał swoje brednie. Widać czarno na białym, że w nie cały miesiąc spadło ponad 20%, więc kto tu jest trol, debil i naganiacz.
Waż słowa Kolego, panuj nad emocjami, a przyda Ci się ta sztuka w życiu. W marcu było podobnie, a nawet jeszcze gorzej, przez różnej maści troli, kolarzy etc. a potem jak stuknęło to rączki niektórym pourywało, a tacy jak Ty gadali że będzie z powrotem 3,5. Poczekaj cierpliwie na raport majowy, a wtedy poglądy nas wszystkich zweryfikuje rynek, bez zbędnego obrażania kogokolwiek. To jest giełda i każdy decyduje na własne ryzyko. Skąd wiesz co robi Zarząd w Lubilinie ?? Jakie podejmuje decyzje ?? Ile zawarł nowych kontraktów ????? To tylko kilka z wielu pytań, które mogą przesądzić na rzecz różnych hipotez. Dlatego uspokój się i naucz się szanować innych. Kultura języka, słowa to element kultury osobistej, świadectwo człowieka, który się nim posługuje.
Bio, ile jestes na gieldzie?
Jak dlugo to wspolczuje braku elementarnej wiedzy.
Jak krotko to darmowa lekcja: wiesz co to jest AT? Ona nie potwoerdza spadku do 10 PLN. A dwa te 20% to korekta. Korekta to cos, co ma zawsze miejsce, ZAWSZE.
Masz rację Frog, teraz to widać, ja jestem pewien, że to zwykły balon a śmiecie tj. PREZES, kundegunda, pomiotki i inne pajace przyczynią się do tego, że masa ludzi straci kasę i to na własne życzenie bo dużo osób w tym ja ostrzegają
Jak potrzymasz akcje do konca roku to nie stracisz. Jesli liczyles na zarobek w miesiac to mozesz stracic. Na gieldzie nic nigdy nie rosnie i nie spada sa tzw korekty. Za q1 pezychody ponad 6 mln i w kwietniu i maju takie miesieczne. Rentownosc poprawiona, analizatory drogoe sie sprzedaja. Z optymizmem nalezy patrzec na wyniki za caly 2020
mendy chcą nakupić perły po taniości i plują na firmę.....prawie 7 baniek mało???? tu jedna kolejna informacja o zamówieniach i was trole znowu wciągnie do dziury.....fe trole fe
Urban pisał trwają walidacje...to wszystko chwilę trwa...hit eksportowy...Afryka itd a wy trole czytali nie...
nie trol tylko wyrwać akcje chce.....
bo po to tu siedzi i po nocach bredzi.....fe trole fe
Człowiek ma problem, ponieważ sytuacja na rynkach światowych i na szeroko rozumianym rynku GPW, nie ma dla niego znaczenia. Jeżeli spada 400 spółek parkietu, a wśród nich jest Biomaxima, to będzie bajdurzył o gotowanych żabach właśnie na forum Biomaximy. Nie napisze, że mamy padaczkę wynikającą z takiej, albo innej przyczyny ... tylko kolejny raz podbije swoje wypociny. Trzeba również zauważyć, że zawsze robi to po sesji, kiedy każdy z nas jest już mądry i wie co, jak i kiedy należało zrobić ... on wtedy też wie, że są +4 stopnie :))) To taka odchyła od normy, nieszkodliwa, może czasem irytująca ... ale skoro facet znajduje jakąś analogię między sytuacją na spółce, a syndromem gotowanych żab, to przecież niech się zabawia. Taka forma trollingu, jest przynajmniej ciekawsza, od wielu prostackich zagrywek, z którymi każdego dnia mamy okazję na tym forum obcować :) Wróćmy jednak do początku ... dlaczego spośród 400 spadających spółek wybiera do bajdurzenia właśnie tę ? To chyba proste - bo właśnie Biomaximę chce tanio kupić, taki chytrusek z chytrym planem z niego :))