Łukasz 7 kwietnia 2020 12:29 Radzę wszystkim zastanowić się 15 razy zanim zdecydujecie się na zakup w Komputronik. Zakupiony przeze mnie laptop w Komputronik zepsuł się po trzech miesiącach użytkownika. Na naprawę przez Komputronik czekam już od trzech tygodni. Tak chamskiej obsługi klienta jakiej doświadczyłem przez pracowników Komutronik, nie doświadczyłem w żadnej innej firmie. Pracownik infolinii Komputronik zasugerował, że jestem oszustem, a firma Komputronik nie potrafi określić co dzieje się ze sprzętem. Zdecydowanie był to mój pierwszy i ostatni zakup w Komputronik.
Bardzo dobre pytanie. To firma producenta się uszkodziła. Komputronik go nie produkuje człowieku. Dziwny koleś kupuje laptopa a opinie pisze na bankier. Polak potrafi
Zwalasz na firmę laptopa. A kto ci go zepsuł komputronik brak słów. Może go wstawiłeś do lodówki i się zepsuł. Napisz opinię na gogle a nie tutaj. Bo tu laptopa nie kupujemy. Naganjasz na spadki ze zła. Nic ci to nie da. Żegnam.
"Tak chamskiej obsługi klienta jakiej doświadczyłem przez pracowników Komutronik, nie doświadczyłem w żadnej innej firmie. Pracownik infolinii Komputronik zasugerował, że jestem oszustem, a firma Komputronik nie potrafi określić co dzieje się ze sprzętem."
Nie interesują mnie akcje. Chcę widzieć zarząd Kompa oraz kilku prokurentów za kratami :)
Kipiący nienawiścią do firmy człowieku, ponawiasz ten sam wątek wiele razy. Piszesz o niedociągnięciach, wyciągasz jakieś brudy. Zależy ci na niskim kursie, bo grasz na spadki, były pracowniku. Jak masz dowody na wyłudzanie watu a myślę, że nie wiesz więcej niż US , a jeśli masz dowody do idź do prokuratury a nie na forum bankiera siedzisz całymi dniami. Masz podejrzenia to może najpierw idź na policję, jeśli wiesz co to za instytucja.
W końcu ktoś konkretny. Nie ma nikt żadnych dowodów. Tyle lat by się ktoś wcześniej zorientował a nie nagle po tylu latach brakuje vatu. Śmieszne. Będzie i 10zl.dla cierpliwych. Znajomość z osobą z zarządu popłaca. Państwo zrobi wszystko by uratować miesiąca pracy i iść na ugodę.
Ja też kupiłam tutaj laptopa i działa bez żadnych problemów już tyle czasu. Ogólnie często tutaj coś kupuję i sprzęty jak i dobra obsługa są jak najbardziej na plus