Tak jak wcześniej pisałem, widzę nieśmiałe zbieranie na obecnych poziomach, co wskazuje wolumen z białymi świecami, na jakieś 2 zł to bym się u nie liczył ale możemy być miło zaskoczeni za kilka, kilkanaście sesji.ale jak zwykle czas pokaże, spółka ogólnie dosyć zapomniana, i wszystko co najgorsze już raczej w cenie. Potrzeba tu tylko drobnego hype, aby trochę ludzi z spółdzielni się zebrało, którzy pociągną kurs w górę. Pozdrawiam cierpliwych.
Piątek pokazał znowu znaczne uaktywnie popytu w granicach 40 groszy. Sytuacja makro - również sprzyja spolce - obecna sytuacja może potrwać długie miesiące. Popyt na oprogramowanie aiton może się znacznie zwiekszyc. Tak jak wcześniej pisałem szorujemy w dalszym ciągu po dnie. Stawiam ostrożna hipotezę, że na dniach zaczniemy tu mały rajdzik, szczególnie pod najbliższy raport. Pozdrawiam tych z duzymi cohones, i obstawiam zwiększony ruch w górę w ciągu najblizych dni. Ale jak zwykle czas pokaze.
Nie wiesz gdzie ulokować zyski z AITON? Nie wiem ale jest wiele okazji na czasie. z e-commerce nr jeden jest dla mnie MERLIN. Z teleinformatycznych to spółka VERBICOM. a bardziej cierpliwych może zainteresować OPTIZEN - cyfryzacja czasopism i prasy. Pierwsze dwie mogą dać 100% --kto wie, może mniej a może więcej. Optizen trochę mniej i w dłuższym okresie. Warto je obserwować. jestem ciekaw czy Wy polecacie jakieś PERŁY