• Czemu to wznowili? Autor: ~pytajacy [95.155.77.*]
    nie mam, pytam z ciekawosci.
    zobaczyłem w spadkach a wiem że spółka była zawieszona
    macie link do jakiejs informacji?
  • Re: Czemu to wznowili? Autor: ~xxx [89.161.12.*]
    nie pisze się i mówi "czemu" a "dlaczego" a odpowiedź brzmi: zeby można było kupić lub sprzedać.
  • Re: Czemu to wznowili? Autor: ~rob31 [5.173.132.*]
    Raczej kupić
  • Re: Czemu to wznowili? Autor: ~StaraMaruda [46.174.215.*]
    Bez powodu to nie zostało reaktywowane, akcji jak na lekarstwo, nie wiele jest spółek na rynku z taką ilością akcji, o ile w ogóle są, żarówki LED im nie wypaliły, to może już weszli w trend fotowoltaiki? Czy ktoś tu z obecnych pamięta jak się rodził columbus? Jakim sposobem weszli na rynek NC? Tylnymi drzwiami , poprzez wykup zadłużonej spolki STIGroup. Nie było żadnego dodruku akcji, mieli kłopoty, ale wszystko jest przejściowe, ja liczę na pozytyw , usredniam
  • Re: Czemu to wznowili? Autor: ~pytajacy [95.155.77.*]
    "Na chwilę obecną największy wpływ na realizację planów naprawy Spółki i w przyszłości spłaty zobowiązań wobec wierzycieli, ma sytuacja na rynku walutowym. Całość naszych zakupów rozliczamy w dolarach amerykańskich, a okres realizacji dostawy to zazwyczaj dwa do trzech miesięcy. Ostatni rok to okres wzmocnienia dolara wobec złotówki, a więc pogorszenia warunków dla importu. Co prawda, po gwałtownych wzrostach w okresie pierwszego półrocza w drugim półroczu kurs się stabilizował, jednak ciągle z tendencją wzrostową, zamykając się na koniec roku na poziomie około 3,84

Analiza wyników finansowych jednoznacznie pokazuje, że sytuacja finansowa Spółki w dalszym ciągu jest krytyczna.

Bardzo trudno jest wskazać kiedy i na jakich zasadach nastąpi spłata wierzycieli.

XII. Zobowiązania krótkoterminowe
    19214"

https://www.bankier.pl/wiadomosc/AMPLI-wyniki-finansowe-7874532.html 

Zobaczcie sobie po ile dolar obecnie
[x]
AMPLI 8,15% 0,99 2025-09-23 11:04:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.