"Prime Bit Games S.A. (dalej "Spółka") informuje o osiągnięciu w I kwartale 2020 r. przychodów ze sprzedaży na poziomie ok. 50 tys. zł, co jest kwotą istotnie niższą od przychodów wykazywanych w każdym z 4 kwartałów 2019 r. W związku z niskim poziomem przychodów Spółka spodziewa się również wykazania istotnej straty netto w I kwartale 2020 r."
ten kwartał 50 w poprzednim 900 jak dla mnie chcą wystraszyć ludzi i pozbierać na minimach aby później nieoczekiwanie pokazać sprzedaz dużo większa niż 900 i będzie szybciutko nawet 2 zeta
Portowanie gry (zrobionej przez stazyste) dla komorek - na konsole.
I z tego ma byc 900k?
Cena gry $3.99, zeby na niej dostac 900k - gra ma byc sprzedana wiejcej, niz 55k razy.
Spolka juz ile ma lat? Trzy lata? Jezeli zsumowac wszystkie sprzedarzy, wszystkich gier, na wszystkie platformy - nie bedzie 55k.
Firma nie zarabia na grach, bo gry sa zle, fatalne.
Jestem ciekaw, czemy tu nikt nie pisze o Freddy, ze jaka ladna gra... ze ile nagrod wygrala... ZE BEDZIE REMASTER.
Widac to tez w raportach. I widac, ze te 900k sie pojawilo.... BO FIRMA SAMA SOBIE SPRZEDAJE RZECZY :D
Czyli PrimeBit Studio oraz PrimeBit Games.
Manuko - zycze ci DUZO zdrowia :) Zycze ci w koncu zrobic COS:)
Nie próbuje grać na spadki, szczerze to takie forum nic nie znaczy, liczę tylko że uda mi się przestrzec kogoś przed utopieniem gotówki w tej spółce.
PS Patrząc po Twojej aktywności na tym forum w ostatnim roku, widać że grasz na górkę i jesteś posiadaczem aktywów na których jelonka próbujesz znaleźć. Nie planuje inwestować w tą spółkę, jest mi zupełnie obojętna, ale mam swoje informacje i nie lubię jak ktoś innych ludzi próbuje oszukiwać. :)
Firma miała ponad rok temu wypuścić małą grę mobilną - Froggy, nie udało się do tej pory. Nie udało się w praktyce wypuścić żadnej gry przez ostatni rok(nie licząc portów gier, które swoją drogą nie odniosły żadnych sukcesów na głównych platformach).
Edit.
Jednak wypuszczono grę Weekendowe Przygody - 10+ pobrań (sumaryczny zysk ok 23-100zł brutto), oraz Z-Cafe - ok 500 pobrań, zysku nie da się estymować, ale jak na gre mobilną to raczej nie przekracza 50zł miesięcznie.
Wszystkie gry poza MN to małe produkcje które z powodzeniem mogłoby zrobić zorganizowane 2 os. studio w przeciągu 2 miesięcy.
Różnica taka pomiędzy Hgames a PBGames jest taka ze tutaj prezes to główny akcjonariusz. Jeśli on zarobi to my również zatem w jego interesie jest spółka. Proste