Bo adameczek ma tylko dwa stany świadomości: zaraz zysk xxx procent na perełce, albo o jezu mogłem sprzedać na górce. I tak spamuje postami, co mu do głowy przyjdzie.
Aktualizacja. Nie sprzedaje CFG nawet po 30. Bawcie się kursem róbcie kółka. Nie zamierzam odpaść jak od akcji PLW za 300 zł. Tu jest już obiecana fabryczka gier nasz mini PLW.
I pomyslec ze stosunkowo niedawno sprzedawalem PLW po ~180 bo sadzilem ze to mega drogo... :)
Wyglada na to ze PLW prowadzi za reke CFG wiec raczej przyszlosc maja zapewniona. Moze i bedzie tak jak mowisz Multi ale na to trzeba poczekac kilka lat, niewielu ma tyle cierpliwosci.
No nie zgadzam się. Wg. Mnie tylko ULT i Movie. CFG w zasadzie trafił szlag pod poprzednim zarządem i KOSTEK powołał najbardziej zaufanego człowieka naszego obecnego CEO - a miał wielu kandydatów. Postawił mu wg mnie jasne zadania jak JEDI padawanie. I wszystko się spelnia. Co szkoła to szkoła. Plusem jest zabezpieczenie od PLW i rygor kosztów. Zdziwicie się za parę lat. Ja już więcej nie mogę dokupywać w wiadomych względów ale sypać nie zamierzam chyba że zobaczę dystrybucję... grubasów kiedyś tam. Pozdrawiam i będę się bawił obserwując zagrania wchodzących fundow i spoconych spekulantów.
A to tak, obecny szefu jest ogarnięty, ale myślę czy nie trzymać tych akcji do wydania acs i przykręcić kółko. Znając życie ludzi nie będzie obchodzić że to EA i będą sypać negatywami i narzekać że gra słaba, bo nie oczekujmy że EA będzie idealnr i pozbawione bugow
Zauważ, że w tym roku mamy mieć jeszcze House Flipper City. Mimo że HFC i HF to inne gry, to nie unikniemy porównań do House Flippera i opowieści ile to Frozen i Playway na tym zarobili. Narobi się szumu. Im bliżej będzie do HFC tym więcej pojawi się nowych, którzy będą chcieli kupić akcje pod HFC, a towaru coraz mniej. Aktualnie mamy 45 milionów kapitalizacji, jeśli miałbym obstawiać to liczę na 80-100 milionów przed premierą HFC (czyli 30-37 zł/akcję, więc adameczkowa rakieta 100% jest jak najbardziej mozliwa)
Minifund, co ty pijesz na kwarantannie? Co ten zaufany człowiek w życiu zrobił? Widziałeś filmik do akcjonariuszy, który nagrał bez dostarczonego z góry tekstu?
Jedyna przyszła wartość w spółce, to ACS. Prezesa mogłoby nie być.
Drogi Pff. Dobrą Polska Wódę. Prezes to ACS to jego projekt. Przypominam o wizji Grand Heistu za 10 mln....Piję zdrowie panów maklerów i troli spadkowych. Bez nich nie ruszymy.