• Wyniki Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    Zaraz minie 4 miesiące od zakończenia 4Q. Wyniki oczywiście po sesji, bo ciągle liczą i nie mogą podać choć raz godzinę przed sesją.

Wyniki takiej spółki jak MCI, Capital to powinny być podawane w pierwszy dzień sezonu raportów, a nie 8 dni przed jego końcem. Pomijając fakt, że u nas dzień rozpoczęcia sezonu raportów to i tak jakieś nieporozumienie
  • Re: Wyniki Autor: ~and [37.248.213.*]
    Cz. utajnił już wyceny funduszy i gdyby mógł to utajnił by jeszcze wyniki finansowe ale niestety póki mci jest spółką publiczną musi je podawać.Tylko czy obecność tej spółki na giełdzie jest komukolwiek jeszcze potrzebna?
  • Re: Wyniki Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    To utajnienie to pomysł KNF nie Czechowicza. Z drugiej strony zapowiadał publikowanie NAVu co miesiąc w ramach walki z dyskontem. Wypada wspomnieć także o tym, że wyniki roczne MCI-PRIVATE-VENTURES-FIZ były publikowane 19.03.2020. Akcjonariat spółki publicznej może poczekać bo jeszcze liczą...
  • Re: Wyniki Autor: majakas [37.30.21.*]
    Są na tyle bezczelni że mimo przesunięcia terminu raportu o tydzień, to robią to na ostatnią chwilę,.. Jest już grubo po 22 i nadal nie nie ma raportu. Kiedyś to nawet zdarzyło się im wrzucić już po północy...
    Tym razem także już po północy. Czyli 23.04.2020 choć zapowiadali to dzień wcześniej...
  • Re: Wyniki Autor: ~and [37.248.213.*]
    Na dywidendę tutaj już nie liczę,ale delisting też może być ok.NAV na koniec 2019 roku wynosi 24,kurs około 9,więc cena wezwania 16 PLN byłaby chyba dla większości przyjęta z zadowoleniem.A Czechowicz niech sobie potem sprzedaje wszystkie aktywa i odbiera swój NAV.
  • Re: Wyniki Autor: ~gggg [91.123.188.*]
    To jest jedna z tych wielu spółek na GPW gdzie akcjonariuszy mniejszościowych traktuje się jako zbędny balast.Trudno to zrozumieć ale są jeszcze amatorzy takich spółek.Męczennicy.
    @and

A ja poczekam na przymusowe wyciskanie....
    Wyciśnie taniej niż po NAV idę do sądu. Cenę godziwą w worku aktywów łatwiutko wyliczyć. Tu nie ma marki, znaków firmowych czy jakichkolwiek praw autorskich. Tu są tylko spółki prywatne i publiczne w dodatku ich wartość podaje samo MCI Capital.

@gggg

A moim zdaniem to nie męczeństwo. Wprowadzono mnie w błąd, żeby nie napisać dosadniej. I co teraz mam oddać akcje Czechowiczowi po 0,4NAV???
    Żartujesz chyba?

BB powoli się skończą, bo i FF będzie powoli się kurczył.
    Czekam.
  • Re: Wyniki Autor: ~gggg [87.206.76.*]
    Chyba w 2013 -2014 tomuś&czaruś truli akcjonariuszom że jak NAV będzie 0.5 to za całą kasę kupują akcje (wtedy było coś ok. 0,7).Tyle lat roluje drobnych i to się moim zdaniem nie zmieni,jeśli potrafił wyrolować kumpla.Strata czasu i pieniędzy.
    @ggg

Wg mnie z głową i bardzo mądrze Tomek zwiększa swój stan posiadania. W kilka lat z 36% zrobił 75% a kurs w okolicach 9zł czyli 0,35NAV.
    Wg mnie mistrzostwo!!!

• Re: Wyniki Autor: ~Wowa [37.47.0.*]
    Zmarnowałem tu kilka lat a na PEMie sporo kasy.Na szczęście w porę się ocknąłem/dzięki ci wirusie!/.Za wszystko kupiłem akcyjki Carbon studio i w 2 tygodnie podwoiłem swój stan posiadania.B-cz.żegnaj!
    Super wowa. Gratuluję!
    Telmedycyna i NestMedic. Ale ciągle też jestem tu i na PEMie. Gra się jeszcze nie zakończyła.
[x]
MCI 2,08% 29,50 2025-10-17 17:02:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.