Ciociu szczęsliwi czasu nie liczą ,mogę czekać do raportu .Zobacz jak zarabiam na CWA podobny profil jak JWA ,tam zinwetowałem 1 /10 moich srodków do gry na bananie .Wiecej zarabiam na kontraktach albo w branży IT.
No tak raport musiał być przesunięty żeby można było tanio Jeszce akcje zebrać bo jak go ujawnia to się okaże że wróciła pożyczka i tanio akcji już nie bedzie. Logiczne. Ale lepiej brać wcześniej nigdy nie wiadomo co będzie za chwilę.
Chociaż nie bo przecież pożyczka oddana teraz powinna się pojawić w raporcie za 2 kwartał? Także coś z Tym raportem nie o to chodzi Pozatym coś tutaj wujek kręcisz? Pan Oktawian też sprzedał całe 30 tyś akcji jakby to miało kogoś przestraszyć..... No nic pożyjemy zobaczymy. Twoje CWA też kiepskie skoro już muszą sztucznie podciągać że niby 50 tyś na kupnie ktoś daje.
Dobrze ciocia warto ci dać kredyt zaufania i dzisiaj skromnie zakupiłem ,jutro też mały pakecik kupię .Może z tej mąki bedzie chleb ,chwilowo mnie nie bedzę ,ale ustawie zlecenia w POK. O CWA się nie martw tam dopiero się rozkręca choć też ta społka przejmowana posiada fajną nazwę ,gdzie takich firm jest wiele.Chociaż plusik za kierunek w OZE .
Etam kręcicie tu wszystkich żeby oglupic albo sami się zakreciliscie. Jakaś w tym metoda. Tylko nie po to przemielilo się 2.5 mln akcji w tydzień czyli ok 60 % akcjinariatu żeby teraz się ktoś zastanawial czy w te czy we wte bo ten ktoś te akcje ma i ich Ziutkowi z sąsiedniej ulicy nie sprzeda wiec....