Wszystko pięknie, ale wojna trwa. Epsilon zgłosił weto do wszystkich uchwał ZWZ. Poza tym znów wykonywał prawo głosu z mniejszej liczby posiadanych akcji. Ciekawe, jakie będą wyniki za I kwartał... Waluty drogie, sprzedaż idzie... zobaczymy...
Mysle ze wstepne wyniki ppznamy za kilka dni. Nie trzeba czekac do maja,bonpewnie peepes raportuje je do urzedu statystycznego i dlatego mui je podac do wiadomosci publucznej...
Wydaje się po analizie wyników za IV kwartał ,ze w magazynach jest dużo towaru co będzie skutkować w następnych kwartałach rewelacyjnymi wynikami.
Cena skrobii cały czas idzie w górę ,wspierają ja rekordowe ceny pszenicy do tego słaba złotówka.
Do wypłaty dywidendy powinna się dwójka z przodu pokazać.
Ja ibtak uwazam,ze tu bedzie niebawem duuuuze wezwanie na wysokiej cenie . Moze ci koreancy, albo jeden z glownych udzialowcow, tzn. Faszcze2 lub fundusz
mają ku...wy szczęście ze nie ma popytu, to łatwo im zwalać kurs niewielkimi pakietami, żeby był nisko i docelowo wezwanie zrobić stosunkowo po "atrakcyjnej" niskiej cenie, ale może być i tak, że końcówka tej zabawy wyniesie kurs pod 10 zeta, zobaczymy
oj mało...takie np. PZU nie wypłaci wcale,a liczyłem na to, że wypłaci...wiekszość banków nie wypłaci wcale.a niektóre spółki wstrzymują się decyzją dotyczącą dywidendy np. Żywiec.