hahahahahahahahaha obiecywałeś innym, że złotówkę tylko migniecie, a będzie 5 zł, widzę coś słąbo idzie, naciągaczy, ynwestorze, "ekspercie" hakowy, który wylewa swoje żale na innych spółkach hahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahaha
O chłopak gordona. Ty się o mnie nie martw bo tu zarobię. Pakiet leży i czeka bo mam ten luksus że mogę sobie na to pozwolić. W między czasie sobie gram wolnymi środkami. Miesiąc temu geotrans równo po dyszce latał to skorzystałem. Na jujubee bronili 4 zl też zakupilem i średnia 4.3. Dino nie pamiętam jak długo trzymam ale raczej zostanie na rachunku jeszcze kilka lat . Na softblue średnia 30 więc święci ciągle na zielono. O dziwo czas epidemii daje lepiej zarobić. Ale gnidy na forum ujadaja jakby mocniej
Dnia 2020-04-21 o godz. 21:33 ~WIECZNA WTOPA. napisał(a): > O chłopak gordona. Ty się o mnie nie martw bo tu zarobię. Pakiet leży i czeka bo mam ten luksus że mogę sobie na to pozwolić. W między czasie sobie gram wolnymi środkami. Miesiąc temu geotrans równo po dyszce latał to skorzystałem. Na jujubee bronili 4 zl też zakupilem i średnia 4.3. Dino nie pamiętam jak długo trzymam ale raczej zostanie na rachunku jeszcze kilka lat . Na softblue średnia 30 więc święci ciągle na zielono. O dziwo czas epidemii daje lepiej zarobić. Ale gnidy na forum ujadaja jakby mocniej
Taki masz nick od dzisiaj...zapamiętaj...WIECZNA WTOPA AUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!