Jak sobie dobrze przypominam jest planowany skup akcji w tym roku,natomiast średnia z 6 miesięcy jest ciekawa.Pozdrawiam wszystkich cierpliwych akcjonariuszy .
Skąd te informacje. Raczej wątpię, żeby Moritz coś kupił. O ile pamiętam dwa razy było upoważnienie zarządu do podjęcia takiej uchwały i nic. Po drugie średnia z 6mcy to na moje oko jakieś 1.6-1.7 satysfakcjonuje cię taka cena?
Napisz o czym mowisz, a nie rób ludziom złudnych nadzieji bo tu naprawdę jest mnóstwo ludzi, którzy co najmniej czują się oszukani. Ja widzę tylko bezustanną podaż od kilku lat nasiloną w grudniu 2019 o nieograniczonej ilości akcji i bez jakichkolwiek limitów. Takie są fakty, że spółka nic z tym nie robi i dzieje się to co się dzieje.
Tak , potwierdzam Twoje zdanie na temat spółki sytuacja jest zła, ale projekt w Siewierzu ma przynosić wolne strumienie strumienie gotówki.Jak pamiętam fundusze wchodziły dość wysoko.Twoim zdaniem jaka jest przyszłość tej spółki?
Ja już kompletnie nie wiem co możnaby mądrego powiedzieć o tej spółce. Nie wiem co będzie i pewnie nikt poza Moritzem i tym co sprzedaje teraz bez hamulców nie wie. Jedno wiem, w tej cenie czyli przy kapitalizacji kilkunastu mln. ktoś sprzedaje i nie ogląda się za siebie więc albo chce zrobić takie wrażenie i odkupić ile się da za bezcen korzystając z niskiej płynności albo jak ja ma już dość obietnic i kłamstw hMoritza i chce uwolnić kasę z tego badziewia pkc. Ja sam oddałbym całą kasę którą mam w tej spółce żeby zobaczyć Moritza jak ktoś pociągnie go do odpowiedzialności za to co zrobił akcjonariuszom.