Obroty na spadku nie wróżą dobrze ale raport przed nami i pobrania za kwiecień w maju (majówka i pobrania wzrosną) zarząd powinien taktykę zmienić to widać Mówienie o fuzji to zysków nie da TBULLowi
A czego ty oczekujesz po tym raporcie? Że ile milionów tam będzie? Masz w ogóle pojęcie o czym piszesz czy tylko pobożne życzenia? Wyjaśniam ci żebyś się nie łudził - tam nic nie będzie, oby tylko wyszli na zero to już będzie bardzo dobrze. Chociaż i w to wątpię, bo to raport roczny. I jeszcze ta teoria że w majówkę pobrania wzrosną. W absolutną kwarantannę było tak sobie a w majówkę ma być lepiej? Mówiłem Ci już Ser żebyś w Taurona zainwestował bo o gamingu nie masz bladego pojęcia. Czytać się nie da tego co wypisujesz. Szkoda twojej kasy.
Ta nowa gra Tbulla jest wręcz idealna pod dobrą monetyzację na dodatkach i jest naprawdę całkiem udana. To opinia mojego syna, który zna się w temacie lepiej niż wy wszyscy razem wzięci. Dzięki niemu już nieraz zarobiłem na spółkach produkujących gry.
Tak jak pisałem, mój syn który zna się na różnych typach gier i ich odbiorcach twierdzi,że gra idealnie wpisuje się w kupowanie dodatków do niej i uważa, że na niej właśnie Tbull będzie miał bardzo wysoką monetyzację.Co ciekawe wcześniejsze niby topowe tytuły tbulla uznawał za zbyt przeciętne do dobrej monetyzacji.