Dnia 2020-04-21 o godz. 14:31 ~aa napisał(a): > Zobacz jaki zjazd na całym wig20. Zaczynam korektę po wzrostach.
a od kiedy to pomiedzy tym smieciem a w20 jest korelacja? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) leszcz zawsze coś głupiego wymyśli żeby usprawiedliwić swoje błęde decyzje i wtopy ))))))))))
Hehe nie wiem po ile kupiłeś i za ile sprzedałes ale ewidentnie masz jakiś problem. Jakby można było wyjść za zewnątrz to zalecalbym spacer, ale w tej sytuacji to chyba otwórz okno i wprowadź trochę świeżego powietrza, bo chyba akcja zostań w domu Ci nie służy.
Dnia 2020-04-21 o godz. 14:39 ~aa napisał(a): > Hehe nie wiem po ile kupiłeś i za ile sprzedałes ale ewidentnie masz jakiś problem. Jakby można było wyjść za zewnątrz to zalecalbym spacer, ale w tej sytuacji to chyba otwórz okno i wprowadź trochę świeżego powietrza, bo chyba akcja zostań w domu Ci nie służy.
o, i to jest przykład merytoryki durnego leszcza, stawiam konkretną tezę, a ciotka pisze o spacerach )))))))))))))))))))))))))))))) dlatego NIGDY nie wyrwiecie się z biedy. bo nie potraficie myśleć samodzielnie )))))))))))
Moja teza jest taka: jeszcze parę dni temu było niżej niż teraz, a w czwartek przed premiera alders blood miałeś kurs nawet w granicach 15 groszy, co świadczy o tym, że kurs rośnie a nie spada. Wciskaj te swoje głodne kawałki o 10 groszy komuś kto nie zna sytuacji spółki i nie czyta raportów. Zrobiłeś kółko i znowu się produkujesz.