• gniot mnie gniecie Autor: uczen36 [83.19.90.*]
    Kiedy ten gniot mnie zgniótł nie potrafię wyjść jak człowiek pomorze mi ktoś albo wytłumaczy jak z tego wyjść.
  • Re: gniot mnie gniecie Autor: ~Bazyl [83.30.71.*]
    Przede wszystkim pomóż sobie, weź słownik ortograficzny i sprawdź, jak poprawnie piszemy "pomorze" od czasownika "pomóc, pomagać". Pomorze to nazwa regionu w Polsce i Niemczech. Powinieneś się wziąć za mniej skomplikowane rzeczy niż giełda, skoro masz problem w ortografią. Od czegoś trzeba zacząć. Małymi kroczkami dojdziesz do celu.
  • Re: gniot mnie gniecie Autor: uczen36 [83.19.90.*]
    ortografia w tym czasie to pikuś z polskiego lekko 2na szynach więc mogę delikatnie pyknąć błądzik zgadza się i równocześnie zgodzę się z przedmówcą .
  • Re: gniot mnie gniecie Autor: ~ajax [91.193.208.*]
    sprzedaj pkc i po sprawie tylko daj znać kiedy wtedy uśrednię a csały czas skupuję :-)
  • Re: gniot mnie gniecie Autor: ~Adam [78.8.127.*]
    Dnia 2020-04-21 o godz. 12:23 ~ajax napisał(a):
    > csały czas skupuję :-)

HA HA HA - kolejny naganiacz :)
    Klub uśredniaczy
  • Re: gniot mnie gniecie Autor: ~ajax [91.193.208.*]
    boże kolejny wróżbita że znowu spadki kocham takich :-)

a może czarodziej :-)
  • Re: gniot mnie gniecie Autor: uczen36 [83.19.90.*]
    ajsax ja nie namawiam na spadnki ale siedzę już na gniocie ponad rok nie sprzedawałem na podbitce bo myślałem że umowa w drodze i nie pykło. Do dziś nie pykło chcę jeszcze troszkę wpakować w tego gniota choć nie mam zbyt duże gotówki ale chciał bym w końcu umowę tak jak prezes obiecał i mnie to gniecie
[x]
COREY -0,31% 0,32 2026-06-25 13:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.