Ja czekam. Tu jeszcze musi być lot. Optizen wygląda bardzo dobrze. Wartość akcji w obrocie to ledwo ponad pół miliona złotych, tylko te 2 fixy...
Pozdrawiam
Misiek
Wg.moich wyliczeń w piątek na koniec dnia kurs będzie co najmniej 1.46.To już powinno ruszyć,kurs jest pilnowany,ale w piątek nawet oni nic na to nie poradzą.Trend jest wzrostowy-kierunek obrany.Pofobna sytuacja była na Artgames,kurs i tak ruszył...Ja trzymam cały czas papier,bo jest go mało w obrocie i chodzi w kilku rękach,także będzie sporo kosztować,jak zostanie zebrany i pojawią się Infa...Zleci się ulica na momencie.
cały czas snujecie wizje - wspaniałego wzrostu kursu, ale jak do tej pory, to jest w moim przypadku od 2 tygodni - coraz niżej !!!!!! Kupiłem po 2,05 czyli dzisiaj mam 50% w plecy !!!!!! Powiem szczerze, że zaczynam się martwić pozdrawiam
Wracam z roboty i patrzę, o mało nie zemdlałem !!!! dno ubite - 10% Wyjątkowo interesująca spółka Dzisiaj, żeby odrobić straty musi wzrosnąć o 100 % - w moim przypadku . W gorsze g nie mogłem wdepnąć
Bardzo mi przykro Jurku z powodu Twojej straty. Najprawdopodobniej kapitał masz zamrożony na długie miesiące jak nie lata do czasu jak znów nie pojawi się jakiś "bum" na akcje VTI tak jak ze dwa tygodnie temu gdzie akcje poszybowały do góry. Niestety tak to już jest na giełdzie, aby ktoś zarobił ktoś musi stracić. Ja całe szczęście ewakuowałem się przy kursie ponad 1.65 z drobnym zyskiem bo też pamiętam, że kupiłem prawie na górce. Powodzenia i głowa do góry.
Dzisiaj obrót 4700 czyli kupno 2350 zł i sprzedaż 2350 zł - warto podkreślić, że to nie NC tylko Akcje na głównym parkiecie - myślę, że pani Genia mająca kiosk z warzywami na moim osiedlu zarobiła tyle w ciągu dnia czyli obrót na poziomie 12000 zł z tego 20% jej czyli 2400 zł
szkoda- strata czasu !!!! nie wychodzę bo mam za dużą stratę - muszę czekać