Do celu? 15.00? Na Innej po takim info były by widły za widłami a tu podaż tłumi każdy atak popytu. Dla fundów za mała dla spekuły za kiepska, kiszonka
Powyżej 14.00 dostać można każdą ilość. Niestety można zaklinać rzeczywistość ale fakty są takie że spółka jest warta tyle na ile wycenia ja rynek choćby takie umowy podpisywała codziennie. Nie ma zainteresowania ta spółka i wątpię czy będzie.jak za rok cena wzrośnie o 30% (w co wątpię) to sukces
W 2019 r. na świecie przeprowadzono około 1,25 mln operacji z wykorzystaniem niemal 5,5 tys. tego typu robotów. Najczęściej są one wykorzystywane w urologii, ginekologii, onkologii, bariatrii i chirurgii ogólnej, a ostatnio także w chirurgii klatki piersiowej oraz chirurgii głowy i szyi. Europejskim liderem w dostępie do robotyki medycznej są Niemcy, gdzie pracuje ponad 130 systemów da Vinci, oraz Włochy, gdzie jest ich ponad 120.
my jeszcze nawet 1/10 nie posiadamy w Polsce a czasy rozwoju medycyny w kraju nadchodza unia daje parenascie mld euro na najblizsze lata na rozwój robotyki
A gdzie te wzrosty bo chyba coś przeoczyłem albo nie macie dostępu do notowań i nie widzicie tej podaży. Upychanie akcji aż boli a co dopiero będzie jak zacznie się dociskanie kolanem.
o dziwo calkiem niezle biorac pod uwage fatalne wyniki finansowe w porownaniu do analogicznego okresu roku ubieglego (pierwsze polrocze do pierwszego polrocza)... podaz powyzej 14 jest spora ale z kolei ponizej zaczyna sie uaktywniac popyt... pytanie czy popyt wytrzyma :) ja osobiscie siedze sobie na gotowce i czekam co sie zadzieje :)
Podali sprzedaz ktora jest sporo nizsza niz rok temu Jako ze czesc kosztow jest stalych to ebitda spadnie bardziej niz sprzedaz - czyli wyniki sa kiepskie ...(sa bo polrocze sie juz skonczylo)...kurs moze bedzie jak piszesz a moze nie bedzie - bez wzgledu na to jaki bedzie lepiej kupic po np 12 zl niz po 14
O mosz...a kiedy spolka jest przewartosciowana lub niedowartosciowana? W USA od 2015 mowili ze spolki byly przewartosciowane co nie przeszkadzalo im rosnac kolejne 5 lat ,z kolei u nas spolki od lat niedowartosciowane i nadal spadaly i spadaja...troche tym tekstem RR sie zblazniles
Pisz co chcesz :) tak jak mowilem, zarobilem Na synektiku 2 razy i moze zarobie 3ci... bez wzgledu czy w usa sa/byly spolki przewartosciowane a na gpw niedowartosciowane :) pozdrawiam