Mam zero akcji hgames. Gdy było po 1,5 myślałem żeby dla jaj coś kupić. Ale niestety zagoniony byłem na medycznych spółkach. A teraz już cena jest za poważna aby dla jaj kupować. Może i Tomi ma racje z tą spółką. Może tu zarobicie. Życzę wam jak najlepiej.
A jak kupiłem pierwsze akcje żeby podbić kurs dla Tomiego.I tak podbijałem bez targowania aż w końcu gdyż zobaczyłem plus 50 procent na koncie uświadomiłem sobie jaki tutaj tkwi potencjał.Dużo bardziej się martwię o akcje Digitala czy się tam nie ubrałem
Dziś wysokie obroty po cenie 3,42 poszło 10k akcji. Aż dziw ze ktoś tyle po tej cenie bierze. Może to ktoś kto coś wie. Może za niedługo gra Edengrad znowu ruszy. Ale ja tam wole pozostać przy jujubee z growych. Aktualnie czekam na dobrą cenę aby znów odkupić swoją maksymalną ilość akcji. Na medycznych już się tak wacham ze mam już tego dość. Codziennie sprzedaje na drugi dzien odkupuje to wariactwo. Choć nieźle zarobiłem to zwariuje tam. Jeszcze mam nadzieje co do BML Ale czas na wyjście z chorągiewki do góry zaczyna się kończyć. 4 tygodnie mija. Ja się za bardzo nie kieruje takimi bzdetami ale wiem ze maklerzy się kierują. A już przywykłem do zarobionej tam kasy i nie chciałbym wszystkiego co zarobiłem momentalnie stracić.