Dnia 2020-04-23 o godz. 14:05 ~dsd napisał(a): > Dnia 2020-04-23 o godz. 10:26 ~Wacek napisał(a): > > ...to , jednak za słaba nagonka !,,, > > nie wstyd wam ? > > Wacuś postaraj się mocniej bo chce kupić taniej .
Wacek nie wstyd Ci ? układasz się z naganiaczami na spadki ? A już jak widać Damf zaczyna odlot ? Dobre kombinacje i straszenie ludzi tu robicie a zapomnieliście że Resbud ciągle spadał od 5 zł.a nawet z wyższego pozimu do teraz tylko wtedy free float był jak dobrze pamiętam na poziomie około 70%a jest teraz odwrotnie a to daje do myślenia.
Dnia 2020-04-23 o godz. 23:01 ~Wacek napisał(a): > a , od kiedy to na tej szmacie , wzrosty lub spadki zależały od postów ??? co ? > ...........tylko działania knura ,,,, i tylko .
Wacuś takie Twoje działanie i pisanie o firmie może się zle skończyć sprawą w sądzie.
Dnia 2020-04-26 o godz. 14:57 ~Hehehe napisał(a): > Dnia 2020-04-23 o godz. 23:01 ~Wacek napisał(a): > > a , od kiedy to na tej szmacie , wzrosty lub spadki zależały od postów ??? co ? > > ...........tylko działania knura ,,,, i tylko . > > Wacuś takie Twoje działanie i pisanie o firmie może się zle skończyć sprawą w sądzie.
SZMACIARZE ! ....mnie też podaj do sądu ! ćwoku jeden !
w Rosji i można pośmiać z nich, że kupili spółkę i cały czas są na minusach hehehe Rosjanie nie potrafia inwestować :))) dobrze im tak :) niech tracą ...
Tak spółki Patro startują a Damf kupiłem po 1,85 i druga część po dwa z groszem i sprzedam wam po 7-8 zł. Tyle wystarczy !!!
Kto nastepny ? która spółka wystartuje z kilku letniej zapaści ? Ja myślę że tradycyjnie Resbud ?
hahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! już nie wiecie jakie bzdury pisać !!!!!!! aaaaaaaaaaa .......... hahahahaha! ale , bzdury ! to chyba z głodu !?? aaaaahahahahaha !
Dnia 2020-05-05 o godz. 07:20 ~hahaha napisał(a): > Dnia 2020-05-04 o godz. 21:25 ~Galon napisał(a): > > Tak spółki Patro startują a Damf kupiłem po 1,85 i druga część po dwa z groszem i sprzedam wam po 7-8 zł. Tyle wystarczy !!! > > Kto nastepny ? która spółka wystartuje z kilku letniej zapaści ? > Ja myślę że tradycyjnie Resbud ? > > > > hahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > już nie wiecie jakie bzdury pisać !!!!!!! aaaaaaaaaaa .......... hahahahaha! > ale , bzdury ! to chyba z głodu !?? aaaaahahahahaha ! >
To zobacz jak idzie Damf już jest ponad 4,3 i to bzdury !!!!!! Jak umiesz liczyć to licz ???? i ile wychodzi !!!! hahahahahahahahahaha !!!!!!!
hehe , powinien się leczyć, ale nie wiem czy to coś pomoże..... Rosjanie dość mocno wtopili w tej spółce, same straty mają na akcjach ..... najwidoczniej lubią straty :)
Patologia jest pisanie o wywalenie z giełdy i naganianie na spadki !!!! bo jak podaje biznesradar zgromadzenie ponad 72% akcji w grubych rękach świadczy o czymś przeciwnym a jest teraz chyba płacz tych co sprzedali oddali za grosze akcję.